Κ. Ποζρικίδης: Στόχος δεν είναι η υστεροφημία του καθενός, αλλά το να αφήσουμε μια καλύτερη έκθεση

Στην εκπομπή «City Break» της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ- Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης, μία ημέρα μετά τη δήλωση της υφυπουργού Μακεδονίας- Θράκης, Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά, που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο αντικατάστασής του. Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν και την διάψευση που ακολούθησε από κυβερνητικές

πηγές, ο κ. Ποζρικίδης ευχαρίστησε όσους του εξέφρασαν τη στήριξή τους και εμφανίστηκε πανέτοιμος για την 82η διοργάνωση που αρχίζει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Αναφερόμενος στην δική του πορεία στον διεθνή εκθεσιακό φορέα, ο κ. Ποζρικίδης σημείωσε: «Το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει να αφήσουμε μια καλύτερη έκθεση. Η έκθεση προϋπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει. Όραμα και στόχος δεν είναι η υστεροφημία του καθενός, αλλά το να αφήσουμε μια καλή έκθεση. Εκεί θέλουμε να εστιάσουμε».

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ μίλησε και για τη συνεργασία του με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Τάσο Τζήκα, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχικές δηλώσεις της υφυπουργού, είχε εξασφαλίσει την παραμονή του και στο νέο ΔΣ της ΔΕΘ.
«Με τον Τάσο έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Ίσως όμως ο όρος διοίκηση δεν είναι σωστός. Μιλάμε για μια ομάδα εργαζομένων, οι οποίοι δουλεύουν νυχθημερόν. Έτσι πετύχαμε όσα πετύχαμε. Αξίζουν σε όλους τα εύσημα».

Με την πεποίθηση ότι ο κύκλος των φημολογιών περί απομάκρυνσής του θα κλείσει οριστικά, ο κ. Ποζρικίδης βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την 82η ΔΕΘ. «Το σημαντικότερο είναι ότι σε εννέα ημέρες ξεκινάει η ΔΕΘ. Η μάχη είναι μπροστά. Και ποσοτικά και ποιοτικά θα είναι η καλύτερη έκθεση που έχουν γνωρίσει οι Θεσσαλονικείς. Θα είναι μια έκθεση από τα παλιά» σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ- Helexpo.

Keywords
Τυχαία Θέματα