Κ. Μητσοτάκης: Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ- Λάθος μου η ευχή για καλή ευρωπαϊκή πορεία

Για την χθεσινή ευχή του στον ΠΑΟΚ για καλή ευρωπαϊκή πορεία μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη τύπου που παραχωρεί στο συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως έκανε λάθος και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πικάρει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως δεν έχει πρόβλημα με τους

φιλάθλους καμίας ομάδας.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου του Βορρά, Ιβάν Σαββίδη δηλώνονται πως δεν έχει πρόβλημα με κανένα επιχειρηματία, όταν αυτός περιορίζεται στην επιχειρηματική του δράση.

"Δεν περίμενα ότι θα δεχθώ ποδοσφαιρική ερώτηση. Σε σχέση με τη χθεσινή αναφορά, έκανα λάθος. Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και με καμία ομάδα. Είμαι φίλαθλος, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και άλλα σπορ. Ευχή μου είναι να έχουμε καθαρό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να βγαίνουν καινούργιοι έλληνες παίκτες", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

"Δεν έχω πρόβλημα με κανένα επιχειρηματία, όταν αυτός περιορίζεται στην επιχειρηματική του δράση. Το πρόβλημα αρχίζει όταν επιχειρηματίες αγοράζουν ΜΜΕ για να υπερασπίζονται τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα Δεν ήμουν εγώ αυτός που πολιτικοποίησε αυτή τη συζήτηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα