Κ. Χατζηδάκης: Είμαστε σε ζώνη αναταράξεων και οι πολιτικές εξελίξεις παραμένουν ανοικτές

«Είμαστε σε ζώνη αναταράξεων και οι πολιτικές εξελίξεις παραμένουν ανοιχτές», δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Κωστής Χατζηδάκης, και καταλογίζει στους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προσπάθεια να γαντζωθούν στις καρέκλες τους με κάθε τρόπο.

Αναφέρεται στο αποτέλεσμα του Eurogroup, λέγοντας ότι είναι μία ετεροβαρής συμφωνία, υποστηρίζει ότι η χώρα πληρώνει «το τίμημα του λαϊκισμού της κυβέρνησης»

και προσθέτει ότι η ΝΔ είναι υπέρ της εκχώρησης υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα εφόσον προκύπτει όφελος για την οικονομία και τους πολίτες.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για το ζήτημα της εκχώρησης δημόσιων υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, λέει ότι δεν πρέπει να είναι κανείς δογματικός, ότι το βασικό κριτήριο είναι ο φορολογούμενος να πληρώνει λιγότερα χρήματα. «Δηλαδή αν είναι φθηνότερες οι υπηρεσίες που προσφέρει μια εταιρεία με ιδιωτικούς υπαλλήλους, γιατί να επιμένουμε σε μια τιμωρητική λογική απέναντι στους φορολογούμενους;», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για το θέμα του Noor1, λέει ότι «η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον κ. Καμμένο ξεπέρασε κάθε όριο θράσους» και «όσο για τον κ. Μαρινάκη και εδώ η κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα