Ίβιτσα Ίλιεφ: Φανταστική επιλογή για τον ΠΑΟΚ ο Στανόγεβιτς

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν και πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Ίβιτσα Ίλιεφ, μίλησε για τον νέο προπονητή του Δικεφάλου, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Με δηλώσεις του στον "Arena FM 89,4", τόνισε: "Τον ξέρω πολύ καλά τον Στανόγεβιτς, αφού έπαιξα μαζί του πριν πολλά χρόνια, αλλά ήταν και προπονητής μου. Συγχαρητήρια στον Ίβιτς για το κύπελλο και την καλή χρονιά.

Είναι προπονητής με πολύ ενέργεια και σίγουρα ο καλύτερος προπονητής που είχα. Θα δείτε το χαρακτήρα του Στανόγιεβιτς. Του αρέσει να παίζει σε καυτές έδρες όπως είναι η Τούμπα. Ξέρει να παίρνει σημαντικά και μεγάλα ματς. Ο ΠΑΟΚ έκανε φανταστική επιλογή. Δώστε του λίγο χρόνο να προσαρμοστεί και δείτε τι μπορεί να κάνει".

Ενώ πρόσθεσε: "Σαν χώρα έχουμε πολλούς παίκτες και προπονητές που έχουν κάνει πολλά σημαντικά πράγματα στην Ελλάδα, έχουμε πολλά κοινά σαν λαοί, αλλά το παρελθόν του και η ποιότητά του είναι οι λόγοι για τους οποίους νομίζω ότι τον επέλεξε ο ΠΑΟΚ".

Για τον Λεονάρντο και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: "Μίλησα πολύ για τον Λεονάρντο, αλλά δε θέλουμε να τον πουλήσουμε. Και η τιμή του είναι πολύ υψηλότερη από αυτή του Πρίγιοβιτς που ήταν η ακριβότερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα