Ηρακλής: "Οι μάσκες έπεσαν, ας πράξει τα δέοντα η Κυβέρνηση"

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην Superleague καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να πράξει τις εξαγγελίες της για ισότητα και πάταξη της διαφθοράς, εξέδωσε το Ιδρυτικό Σωματείο ΑΕΠ Ηρακλής 1908.

Η ανακοίνωση του Ιδρυτικού Σωματείου ΑΕΠ Ηρακλής

1908:

"Με ιδιαίτερη αγωνία αλλά και μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε ότι σε αυτόν τον τόπο που λέγεται Ελλάδα και στον θαυμαστό κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του Συνεταιρισμού ή Δικαστηρίου πλέον με την επωνύμια Super League, επικράτει το απόλυτο σκοτάδι και το χάος.

Για ακόμη μία φορά επικράτησε η ανομία και τα θέλω συγκεκριμένων κύκλων του συνεταιρισμού, που εδώ και σχεδόν δύο μήνες, προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαλύσουν τον Ηρακλή και προσπαθούν με τεχνάσματα αλλά και εφευρέσεις να στερήσουν το νόμιμο δικαιώμα του να μετέχει και του χρόνου στη Super League αλλά και τον κόπο που κατέβαλαν εντός των τεσσάρων γραμμών o Hρακλής διά των ποδοσφαιριστών αλλά και του τεχνικού επιτελείου του.

Πλέον οι μάσκες έπεσαν και όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το ποδόσφαιρο που κάποιοι οραματίζονται δεν παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών όπως θα έπρεπε αλλά μέσα σε συνεδριάσεις του συνεταιρισμού αλλά και στην προσπάθεια αλλαγής των κανονισμών μεσούσης της περιόδου και ενώ και οι 16 ομάδες είχαν υπογράψει από την αρχή την προκύρηξη του Πρωταθλήματος.

Πλέον οι μάσκες έπεσαν και όλοι γνωρίζουν ότι ο Ηρακλής έχει στοχοποιηθεί για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα και συγκεκριμένοι άνθρωποι που έχουν απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Αυτό που μας προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι γιατί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κωφεύει μπροστά στο σκάνδαλο αυτό. Γιατί επιτρέπει σε έναν συνεταιρισμό να λειτουργεί βάσει συμφερόντων και όχι βάσει των καταστατικών αλλά και των νόμων που διέπουν το δύσμοιρο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Πλέον είμαστε βέβαιοι ότι η μοίρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή είχε προαποφασιστεί πολύ πριν τελειώσει το πρωτάθλημα αλλά δυστυχώς γι αυτούς δεν περίμεναν ότι η ομάδα μαζί με την βοήθεια του κόσμου θα κατάφερνε εντός των τεσσάρων γραμμών να σώσει μια παρτίδα που φαινόταν χαμένη.

Ηρθέ λοιπόν η ώρα η Κυβέρνηση να κάνει πράξη τις εξαγγελίες της για την πάταξη της διαφθοράς αλλά και της ανομίας που διέπουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στο σκάνδαλο που συντελείται εις βάρος του Ηρακλή γι’ ακόμα μία φορά.Ενημερώνουμε δε ότι ο κόσμος του Ηρακλή δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτούς που θα βοήθησουν για την δικαίωση του,όπως και δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτούς που σιωπηρά ή εθελημένα θα παραμείνουν αμέτοχοι μπροστά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει για την εφαρμογή των νόμων και ότι αυτοί προβλέπουν.

Πλέον δεν χωράνε υποσχέσεις πλέον τα λόγια στέρεψαν και η κοινή λογική όπως και η νομοθεσία έχει πάει περίπατο και δυστυχώς γινόμαστε για ακόμη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αναλογιστούν όλοι οι πολιτικοί φορείς αυτού του τόπου τις ευθύνες που έχουν απέναντι στον ιστορικότερο σύλλογο της Βορείου Ελλάδος και να πράξουν τα δέοντα ώστε να αποτραπεί για ακόμη μία φορά ο βιασμός της κοινής λογικής, της νομοθεσίας αλλά και του περί δικαίου αίσθημα όλου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδος.

Τέλος δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας σαν Δ.Σ. στις επικείμενες πορείες του κόσμου του Ηρακλή ενάντια στην σκανδαλώδη απόφαση της Super League".

Keywords
Τυχαία Θέματα