Ηρακλής 5Χ5, πήρε "διπλό" στη Νάουσα!

Η ανοδική πορεία του Ηρακλή δεν σταμάτησε ούτε στη Νάουσα! Ο Γηραιός επικράτησε με 2-1 της τοπικής ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, διευρύνοντας το σερί του στις 5 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι "κυανόλευκοι" κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και προηγήθηκαν με 2-0. Στο 27΄ ο Πτηνόπουλος άνοιξε το σκορ με σέντρα-σουτ που κατέληξε εντυπωσιακά στα δίχτυα, ενώ στο 41΄ ο Ρόβας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του πετυχαίνοντας το 6ο φετινό γκολ

του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο β΄ μέρος και μείωσαν νωρίς σε 2-1 με κεφαλιά του Κωτσόπουλου στο 47΄, ενώ η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα Βοσνιάδη. Ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά τρία λεπτά αργότερα, καθώς πέρασε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, πλάσαρε την μπάλα ωστόσο ο Κυριακίδης παραχώρησε κόρνερ την τελευταία στιγμή.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα στον αγώνα, ενώ ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, καθώς ο Μούδιος που πέρασε στο 73’ αντίκρισε στο 89’ την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις:

Νάουσα: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος (46’ Παντζαρτζίδης, Μουρίκι (87’ Καψάλης), Κυζιρίδης, Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος (78’ Ντινόπουλος), Περηφανόπουλος

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Αθανασίου Π., Ρόβας (87’ Κρυστάλλης), Αθανασίου Α., Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (73’ Μούδιος)

Keywords
Τυχαία Θέματα