Ιντζόγλου: Να πετύχουμε την άνοδο στη Superleague με τον Άρη

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πόντου, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Λευτέρης Ιντζόγλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Μedia Day:

Η αρχική τοποθέτηση: «Καλή χρονιά με υγεία, και να πάει η ομάδα εκεί που αξίζει. Ξεκουραστήκαμε την περίοδο των Χριστουγέννων, και είμαστε έτοιμοι τώρα».

Για το νικηφόρο σερί που διακόπηκε: «Θεωρώ ότι πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με 7 νίκες και 2 Χ, θα είμασταν ευχαριστημένοι. Όπως ήρθαν τα παιχνίδια, είμαστε στεναχωρημένοι γιατί με τον ΟΦΗ

μπορούσαμε να κερδίσουμε ενώ με τον Παναιγιάλειο μέχρι και να χάσουμε. Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά».

Για τον κόσμο του ΑΡΗ: «Όλοι πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει για τη νίκη».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος: «Εκ του αποτελέσματος αισθάνομαι δικαιωμένος. Και με τα παιδιά, το κλίμα της ομάδας αλλά και το προπονητικό τιμ».

Για την συνεργασία του με τον Μουμίν:«Έχουμε δέσει αρκετά καλά, συνεργαζόμαστε και καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Μέσα από τις προπονήσεις ξέρουμε τις κινήσεις ο ένας του άλλου».

Για το αν είναι στόχος του να φορέσει την φανέλα του ΑΡΗ στην Superleague: «Εννοείται. Αυτός είναι ο στόχος μας και αρκετά παιδιά κάναμε δύο χρόνια συμβόλαιο για να αγωνιστούμε με τον ΑΡΗ στην Superleague».

Keywords
Τυχαία Θέματα