Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη μετά το γάμο της (ΦΩΤΟ)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες η Ελένη Τσολάκη με τον Παύλο Πετρουλάκη στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα!

Μέχρι στιγμής, πολλές φωτογραφίες και βίντεο έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την ώρα που η όμορφη Θεσσαλονικιά παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, αλλά η ίδια δεν είχε κάνει κάποια σχετική ανάρτηση.

Να που όμως, το μεσημέρι της Κυριακής, η παρουσιάστρια του Alpha

μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο τρυφερή φωτογραφία του γάμου της, στην οποία τη βλέπουμε να ανταλλάσει ένα "καυτό" φιλί με τον αγαπημένο της την ώρα που χόρευαν!

"Σας ευχαριστουμε για τις τοσο ομορφες ευχες σας για τη πιο ομορφη κ σημαντικη μερα της ζωης μας!!!Ηταν ολα μαγικα!!!!Οι ευχες σας ευχες μας για το καθενα ξεχωριστα!! @esbokou εισαι η καλυτερη ολων κ το πιο υπεροχο πλασμα σ ευχαριστουμε τοσο πολυ για την αψογη διοργανωση @islandathensriviera ηταν ολα παραμυθενια @dimitrisskarmoutsos ευχαριστω για την υπεροχη τουρτα @konidi εφτιαξες το νυφικο των ονειρων μου!!!Τα φιλακαρακια μας που χαρηκαν με τη χαρα μας κ τα κουμπαρακια μας @chrysakalpaki @iosifmarinakis @maria_tsakiris που γεμισατε με αγαπη το γαμο μας!!! Ηταν η πιο ομορφη μερα της ζωης μας!!!", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα