Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στη Λαμία

Στο ΔΑΚ Λαμίας κόντρα στην τοπική ομάδα δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (17/2 - 19:30) για την 22η αγωνιστική της Super League, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του

τον Τζάλμα Κάμπος που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο κι έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης και τον τιμωρημένο Εβγέν Σάκχοφ (είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς).

Όπως φάνηκε από τις δοκιμές του Ρουμάνου τεχνικού στις τελευταίες προπονήσεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, η ενδεκάδα που θα επιλέξει δεν θα έχει αρκετές αλλαγές, πέρα των αναγκαστικών, καθώς όπως έχει δηλώσεις πολλές φορές ο κόουτς του ΠΑΟΚ, θέλει να διατηρεί την ισορροπία που έχει βρει η ομάδα του.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο Πασχαλάκης θα είναι στην εστία, με τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή, ο Κάνιας έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να παίξει βασικός δίπλα στον Μαουρίσιο. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Πέλκας, ενώ για τα άκρα τις επίθεσης έχουν προβάδισμα οι Μακ και Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός ήταν εξαιρετικός στο περασμένο παιχνίδι με την ΑΕΛ στην Τούμπα ως αριστερός εξτρέμ και όπως φαίνεται θα ξεκινήσει και πάλι στο αρχικό σχήμα, στην ίδια θέση. Για την δεξιά πλευρά, φαβορί είναι ο Μακ, με τον Λημνιό να έχει κι αυτός κάποιες πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς.

Οι 18 παίκτες της αποστολής του ΠΑΟΚ για τη Λαμία είναι οι εξής:

Γλύκος , Πασχαλάκης , Μάτος , Δεληγιαννίδης , Αζεβέδο , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Κάνιας , Μαουρίσιο , Μουλέν , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Βιεϊρίνια , Μακ , Λημνιός , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα