Η πιο μεγάλη ΔΕΘ της 10ετιας "έρχεται" με φραπέ, δυνατές συναυλίες και άρωμα Κίνας

Η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης της τελευταίας δεκαετίας, σε επίπεδο εκθετών και εκθεσιακού χώρου, ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 του μηνός.

Στην 82η ΔΕΘ, Τιμώμενη Χώρα της οποίας είναι η Κίνα, θα φιλοξενηθούν περίπου 1500 εκθέτες, έναντι 1.015 πέρυσι, με σημαντικές διεθνείς και ελληνικές συμμετοχές στον επιχειρηματικό τομέα, ενώ θα λάβουν χώρα οικονομικά φόρουμ,

θεματικά φαινόμενα, πάντα σε συνάρτηση με τη ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.

Οι επίσημες διεθνείς συμμετοχές προέρχονται από τις εξής 18 χώρες: Κίνα, Κύπρος, Σλοβακία, Πολωνία, Λουξεμβούργο, Νότια Αφρική, Αρμενία, Ινδονησία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία, Ινδία, Ουκρανία, Σερβία, Ρωσία, Τουρκία, Ιταλία, Αίγυπτος και Ιράν.

«Φιλόδοξος στόχος για εμάς αποτελεί να καταστεί η Θεσσαλονίκη και κατά συνέπεια η Ελλάδα «πύλη» για τα κινεζικά προϊόντα προς τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, να γίνει ένα εκθεσιακό hub, για την εξόρμηση της μεγάλης αυτής ασιατικής οικονομίας στη γηραιά ήπειρο. Με τον τρόπο αυτό μάλιστα η πόλη μπαίνει στον χάρτη του Δρόμου του Μεταξιού» τόνισε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει των εγκαινίων της διοργάνωσης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας. Μάλιστα, ανέφερε ότι η φετινή έκθεση

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκου Ποζρικίδη, ο οποίος χαρακτήρισε «επιτυχημένη» τη συμμετοχή τς Κίνας ως Τιμώμενης Χώρας, «όχι μόνο λόγω των πολλών συμμετοχών, αλλά και εξαιτίας ενός καλά οργανωμένου προγράμματος φόρουμ, business meetings και την εκπροσώπησή της στη ΔΕΘ από κυβερνητικούς αξιωματούχους στον ανώτερο βαθμό».

Στοίχημα για την Κίνα μέσα από τη συμμετοχή της στη ΔΕΘ αποτελεί η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών σε όλα τα επίπεδα, σύμφωνα με τον political counsellor της Κινεζικής Πρεσβείας, Gao Wenqi.

«Πλέον περνούν σε άλλο στάδιο οι σχέσεις μας. Στοχεύουμε στο να ενισχύσουμε τη σύνδεση μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας και να ενώσουμε τους δύο λαούς. Πιστεύουμε ότι η Θεσσαλονίκη μπορεί να μπει στον χάρτη του Δρόμου του Μεταξιού» ανέφερε ο κ. Gao.

Την πεποίθησή της ότι η 82η ΔΕΘ θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη των τελευταίων ετών εξέφρασε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

«Η Τιμώμενη Χώρα είναι μία ανερχόμενη υπερδύναμη και το ενδιαφέρον της μας στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας, ότι μπορούμε να συμμετέχουμε στην αναπτυξιακή διαδικασία μαζί με τις ισχυρές οικονομικά χώρες» υπογράμμισε η υφυπουργός.

Αναφορικά για το κοινωνικό πρόσημο, που θα έχει φέτος η διοργάνωση, με τη συνεργασία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», πρέσβης της οποίας είναι ο Σάκης Ρουβάς, η κ. Τσαρουχά τόνισε ότι «η ελπίδα είναι ένα σημείου του κοινωνικού χαρακτήρα της ΔΕΘ, η οποία μας δείχνει το τί μπορεί να κάνει ο εθελοντισμός στην ευημερία του τόπου.

Μάλιστα, θέλοντας να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, η Διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo και τα μέλη της κινεζικής κοινότητας της πόλης θα γίνουν δότες μυελού των οστών.

Η ΚΙΝΑ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ

H Κίνα συναντάει την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη, την καρδιά της Βαλκανικής εκθεσιακής δραστηριότητας. Στην 82η ΔΕΘ ανοίγει ένα παράθυρο για τις ελληνικές εταιρείες για συνεργασία, ενημέρωση και εν γένει για ευκαιρίες εξόρμησης στην Κίνα… να μπουν οι βάσεις για τη σύναψη εμπορικών συνεργασιών και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Η Κίνα μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για το ελληνικό επιχειρείν στις ασιατικές αγορές.

Με ουσιαστική παρουσία σε περισσότερα από 6000 τετραγωνικά μέτρα, στο μεγαλύτερο περίπτερο (13) του ΔΕΚΘ, συμμετέχουν αμιγώς κινέζικες επιχειρήσεις και οργανισμοί που εκπροσωπούν σημαντικούς κλάδους της κινεζικής οικονομίας, με μεγάλο ενδιαφέρον για τις ελληνικές εταιρείες. Μεταξύ αυτών επτά αναπτύσσουν παγκόσμια δραστηριότητα: η China Cosco Shipping Corporation, η China Development Bank, η Shehua Group Corporation Limited, η Huawei Technologies Co. Ltd, η Zhongxing Telecommunication Equipment Corporation, η State Grid Corporation of China και η Air China.

Επενδυτικά και οικονομικά φόρουμ

H ΔΕΘ HELEXPO οργανώνει μια σειρά σημαντικών ημερίδων σε συνεργασία με αντιπροσωπευτικούς φορείς και παράγοντες της χώρας, οι οποίες αφορούν στην προοπτική επιχειρηματικής ανάπτυξης μεταξύ ΕλλάδαςΚίνας, και όχι μόνο.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η βέλτιστη ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών, ανταλλαγής απόψεων και επενδυτικών ευκαιριών σε θέματα που αφορούν στην ενέργεια, τις επικοινωνίες, τις μεταφορές, τον πολιτισμό και εν γένει τις τεχνολογίες.

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ σε αίθουσες των συνεδριακών κέντρων «Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ», «Ν. ΓΕΡΜΑΝΟΣ» και στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Η είσοδος θα γίνεται αυστηρά με προσκλήσεις τις οποίες οι προσκεκλημένοι θα πρέπει να επιδεικνύουν στις Πύλες του εκθεσιακού κέντρου.

1) 9 Σεπτεμβρίου / ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
«Investment Οpportunities in Southeastern Europe: Trends and Challenges in the Energy Sector»
Oργάνωση: ΔΕΗ - Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ) με την Υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO

2) 10 Σεπτεμβρίου / ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
«Οne Belt one Road»

3) 10 Σεπτεμβρίου / ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ“ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ”
«Coal Green Mining, Coal-Fired Power, Clean Energy and new Energy Technology forum»
Οργάνωση: China Council For The Promotion Of International Trade

4) «Greek National Broadband Network Development Forum»
Οργάνωση: China Council For The Promotion Of International Trade

5) 11 Σεπτεμβρίου / ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ KENTΡΟ “Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ”
«A New Bridge for Cooperation & Development»
Συνδιοργάνωση: Oργανισμός Enterprise Greece του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ευρασιατική Οικονομική Επιτροπή, Roscongress Foundation

6) 15 Σεπτεμβρίου / ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
«One Belt – One Road: China and the balance of European interests»
Συνδιοργάνωση: Balkans & Black Sea Cooperation ForumΔΕΘ ΗELEXPO
Oργάνωση: Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) με την Υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΡΑΠΕ (Δίπλα στην αίθουσα Αιμ. Ριάδης)

Η Nestle και η ΔΕΘ – Helexpo παρουσιάζουν για πρώτη φορά με ένα μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο την απροσδόκητη ανακάλυψη, που άλλαξε για πάντα την καθημερινότητα του Έλληνα!

Πριν από 60 χρόνια, κατά τη διάρκεια της 22ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ανακαλύφθηκε ο αγαπημένος καφές των Ελλήνων, τo Nescafé Frappé. Ο υπάλληλος του αντιπροσώπου της Nestlé στην Ελλάδα, Δημήτρης Βακόνδιος, θέλοντας να φτιάξει το Nescafé του, διαπιστώνει πως έχει τελειώσει το ζεστό νερό. Λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε, ο υπάλληλος κατέφυγε σε έναν αυτοσχεδιασμό: δύο κουταλιές Nescafé σε ένα σέικερ και κρύο νερό. Και έτσι, τόσο απλά και αναπάντεχα ανακαλύφθηκε το Nescafé Frappé, που απολαμβάνουμε εδώ και 60 χρόνια.

Το «Μουσείο Frappé powered by Nescafé» είναι αφιερωμένο στην ιστορία του καφέ, στους μύθους και τις αλήθειες που τον συνοδεύουν αλλά και την παραγωγική διαδικασία. Στην ταράτσα του ίδιου χώρου λειτουργεί το Nescafé Frappé beach bar για να απολαύσει ο επισκέπτης την αυθεντική εμπειρία Nescafé Frappé σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από το Ελληνικό καλοκαίρι.

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ

Το πιο συναρπαστικό, θεματικό πάρκο, οι "Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά", μετά από απαίτηση του κοινού, ανοίγει μόνο για 9 μέρες και πάλι τις πύλες του στο κοινό, προτού ταξιδέψει στην Αθήνα. Οι επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ, έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου, Έλληνα δημιουργού.

Στο περίπτερο 1, οι λάτρεις των παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα ζήσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία του πρωτότυπου θεματικού πάρκου, που φέρει την υπογραφή του διάσημου συγγραφέα. Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια, μαζί με τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, τον Σωτήρη το καρπούζι, και άλλους, αγαπημένους ήρωες, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές!

ΤΟΠΟΣ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΑΡΞΗ: 9/9/2017 ΛΗΞΗ: 17/9/2017

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/9: 10:00-22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9: 10:00-22:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 17/9: 10:00-22:00

Εισιτήριο για το θεματικό πάρκο "Οι Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά" : 3€ / άτομο άνω των 3 ετών, οικογενειακό 4 ατόμων: 10€

ΠΡΟΣΟΧΗ: ισχύει για τους επισκέπτες της ΔΕΘ οι οποίοι πρώτα πλήρωσαν το εισιτήριο στις εξωτερικές πύλες για την είσοδό τους στη ΔΕΘ. Το εισιτήριο αυτό τους δίνει δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της 82ης ΔΕΘ και στις συναυλίες. Στο πάρκο "Οι Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά" υπάρχει πρόσθετη είσοδος 3€ / άτομο άνω των 3 ετών. Σημ: στην κανονική λειτουργία του ήταν 6€ / άτομο.

ΜΟΥΣΙΚΑ EVENTS

Κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής ανεβαίνουν και φέτος στη σκηνή των Music Events της 82ης ΔΕΘ, η οποία θα φιλοξενήσει το πιο πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα από τις 10-17 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Κάθε βράδυ στις 21:30 στη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ τα Music Events προσκαλούν τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης σε μία μεγάλη γιορτή.

Στις 10 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της ΔΕΘ ανεβαίνει ο πολύ αγαπητός Γιώργος Μαζωνάκης.

Τη «σκυτάλη» παίρνουν στις 11 Σεπτεμβρίου οι αδελφοί Τσαχουρίδη σε μία σπάνια και ιδιαίτερα πρωτότυπη μουσική συνάντηση με τους αδελφούς Στρατάκη, ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα τιμηθεί από την ΔΕΘ-Helexpo ο τροβαδούρος της Κρήτης, Βασίλης Σκουλάς.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα ξεσηκώσουν τους θεατές ο Σταμάτης Γονίδης μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Την επόμενη ημέρα, στις 13 του μηνός, οι Γιώργος Νταλάρας και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα παρουσιάσουν το πολύ πλούσιο ρεπερτόριο τους, ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο, όπου στη σκηνή της ΔΕΘ μαζί με τον γνωστό δημιουργό θα βρεθούν η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Στέλιος Διονυσίου.
Τον τόνο στα Music Events δίνουν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου η Τάμτα, οι Μέλισσες και οι Playmen.

Το πάρτυ της ΔΕΘ και του MAD θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο του το MAD Color Youth έρχεται στην 82η ΔΕΘ εξοπλισμένο με εκατοντάδες λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα και UV Lights για να προσφέρει μία ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία μαζί με μερικούς από τους πιο hot Rappers και DJs της Ελλάδας.

Το συναυλιακό πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 του μηνός με τον Σάκη Ρουβά, που θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης με μια μεγαλειώδη συναυλία, αφιερωμένη στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Η καταληκτική αυτή συναυλία των Music Events αποτελεί καρπό της συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΘ-Helexpo και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Τις συναυλίες τις παρακολουθούν όλοι μόνο με το εισιτήριο της 82ης ΔΕΘ, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ

Eίναι ένα 60λεπτο ντοκιμαντέρ που αφηγείται τις εμπειρίες των κατοίκων της Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της μεγαλύτερης και πιο καταστροφικής πυρκαγιάς στην ιστορία της πόλης.

Παράλληλα αποκαλύπτει τη φιλοσοφία και τα παρασκήνια της τεράστιας οικιστικής αλλαγής που ακολούθησε, καθώς η πυρκαγιά αποτέλεσε την αφορμή για να ξεκινήσει η ανοικοδόμηση της σύγχρονης πόλης όπως την ξέρουμε σήμερα.Πρώτη προβολή στην 82η ΔΕΘ μόνο με το εισιτήριο εισόδου.

Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης – Προβολές καθημερινά σε τακτά διαστήματα.

50ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ

Ο Α.Ο.Θ. ένας από τους κορυφαίους διοργανωτές αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα και αυτός που επί δεκαετίες διοργανώνει με επιτυχία το Ράλλυ Δ.Ε.Θ., τον μακροβιότερο αγώνα της χώρας μετά τον Ράλλυ Ακρόπολις, εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζοντας το 50ο επετειακό Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Το 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές, δύο το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και τέσσερις την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, οι οποίες είναι μοιρασμένες σωστά ώστε να μην υπάρχει κενό, με ζηλευτή ποικιλομορφία ώστε να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς αθλητές και με την σωστή δόση ρομαντισμού αποδίδοντας φόρο τιμής στην ιστορία του αγώνα. Την πρώτη ημέρα οι αθλητές πρέπει να περάσουν τεχνικό έλεγχο στη νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ., να εκκινήσουν από το ίδιο σημείο και να καταφέρουν αλώβητοι ένα μεγάλο Λιβάδι-Πετροκέρασα 19.70 χλμ. και έναν κλασικό Χολομώντα 23.20 χλμ. μέχρι να “δουν” το parc ferme στην κεντρική πλατεία του Πολυγύρου. Η δεύτερη μέρα ξεκινάει με μια δύσκολη Παλαιόχωρα των 21.02 χλμ. ακολουθούμενη από δύο Τσουκαλάδες των 10.88 χλμ. έκαστος με ενδιάμεσο service και ένα Λιβάδι -power stage των 7.31 χλμ. που θα οδηγήσει τα καταπονημένα πληρώματα και τα αγωνιστικά τους εκεί από όπου ξεκίνησαν την προηγουμένη στην νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. όπου και ο τερματισμός του αγώνα.

ΔΩΡΕΑΝ PARKING

Το Α.Π.Θ παραχωρεί το parking του, δωρεάν, για τους επισκέπτες τις 82ης Δ.Ε.Θ, τις παρακάτω μέρες και ώρες (η παραχώρηση των χώρων αφορά τις ημερομηνίες 11/9 έως και 17/9. Δεν ισχύει το πρώτο Σαββατοκύριακο)

Από τη Δευτέρα 11/9 έως και την Παρασκευή 15/9 τις ώρες 16:00 έως τις 23:00 και το Σαββατοκύριακο 16-17/9/17 από τις 09:00 έως τις 23:00.

H είσοδος των οχημάτων θα γίνεται από την Κεντρική Πύλη του ΑΠΘ, απέναντι από την Πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ, επί της οδού Εγνατίας.

Parking με ειδικές συμφέρουσες τιμές:
Parking ΔΕΘ Αγγελάκη, είσοδος από οδό Αγγελάκη
Parking Ιωάννης Βελίδης, από Δευτέρα 11 – 17 Σεπτεμβρίου 2017, είσοδος από Γ΄ Σεπτεμβρίου.
Υπόγειο Parking Δήμου Θεσσαλονίκης, Δημαρχιακό Μέγαρο
Parking ΧΑΝΘ, Πλατεία ΧΑΝΘ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΤΟΠΟΣ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΑΡΞΗ: 9/9/2017
ΛΗΞΗ: 17/9/2017

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/9: 10:00-22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9: 10:00-22:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 17/9: 10:00-22:00

Εισιτήριο εισόδου:
Όλες οι ημέρες: Εισιτήριο: 5,00€

Πολύτεκνοι και ΑΜΕΑ, Εισιτήριο: 3,00€
Θα ισχύει για παιδιά από 3 χρονών και άνω.

Οικογενειακό Εισιτήριο 4 άτομα, 2 ενήλικες και 2 παιδιά στην τιμή των 15€ για όλες τις ημέρες.
Για πενταμελή οικογένεια, 2 ενήλικες και 3 παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών, η τιμή εισιτηρίου του πέμπτου ατόμου θα είναι 5€.

Σε ότι αφορά τα ΑΜΕΑ, θα ισχύει η δωρεάν είσοδος μόνο για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Keywords
ΔΕΘ, αρωμα, beach bar, θεσσαλονικη, κυπρος, σλοβακία, ΠΓΔΜ, ρωσία, αιγυπτος, ελλαδα, hub, συμμετοχή, business, τραπεζες, οραμα, helexpo, κινα, βασεις, αμιγώς, china, group, huawei, grid, air, europe, energy, δεη, ιενε, green, power, greek, network, road, european, black, sea, forum, απε-μπε, nestle, beach, καλοκαιρι, αθηνα, ληξη, κυριακη, music, κρητη, πιτσα, mad, color, youth, djs, φωτια, ραλλυ, χλμ, stage, δωρεαν, ΑΠΘ, χανθ, αμεα, κινηση στους δρομους, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τραπεζα της ανατολης, Καλή Χρονιά, madwalk, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, γιορτη σημερα, σλοβακία, χωρες, ρωσία, αμεα, αφρικη, βουλγαρια, δωρεαν, ινδια, ιραν, ιταλια, κινα, μουσικη, ντοκιμαντερ, νταλαρας, ονοματα, ουκρανια, πλαισιο, προγραμμα, πυλη, σημερινη, huawei, mad, music, αλεπου, αμιγώς, απλα, αρμενια, ατομο, αφιερωμενο, αφορμη, βαλκανια, βραδυ, γινει, γινεται, γονιδης, δευτερα, δηλωσεις, διοικηση, δειχνει, εθελοντισμος, ευκαιρια, αιθουσα, υπαρχει, εκθεση, ελπιδα, ενεργεια, ενημερωση, εξι, επτα, επιτυχια, ερχεται, ετων, ευημερια, ευρωπη, ζεστο νερο, ιδιο, ηρωες, ισχυει, υφυπουργος, ινδονησια, καφες, λαυρεντης μαχαιριτσας, λειτουργια, ληξη, λουξεμβουργο, μαζωνακης, μαχαιριτσας, μηκος, μηκος κυματος, μαρια, νερο, νικο, νοτια αφρικη, παντα, οικογενεια, οχηματων, παραμυθια, παιδια, υπογραφη, πολωνια, προβληματα, παρτυ, πυλες, ραλλυ ακροπολις, ραλλυ, σακης ρουβας, σαββατο, σερβια, σειρα, συμμετοχή, συσφιξη, ταμτα, τασος, τιμη, τουρκια, τοξο, τριτη, φορα, χανθ, χλμ, χρωμα, ιωαννης, ωρες, air, green, group, αγορες, απο δευτερα, beach, black, business, china, color, δημητρης, djs, energy, road, network, europe, forum, γιορτη, grid, helexpo, ηπειρο, hub, χωρα, ιδιαιτερα, beach bar, καρδια, κυριακου, κυριακη, nestle, power, σκηνη, stage, θεματα, youth, european, sea
Τυχαία Θέματα