Η νέα BMW X2 αποκαλύπτεται (VIDEO)

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός πως η BMW παρουσιάζει μια coupe εκδοχή της Χ1, είναι όμως έκπληξη το πόσο πιο σπορ και εντυπωσιακή δείχνει. Πιο χαμηλή και με μικρότερο συνολικό μήκος, δείχνει σαν ένα εντελώς νέο μοντέλο.

Ξεκινώντας από την κλασσική μάσκα, το σχήμα της είναι εντελώς νέο, μιας και έχει σχήμα τραπέζιου, με μεγαλύτερο πάχος στο κάτω μέρος από το αντίστοιχο πάνω. Πλαισιώνεται από μεγάλους αεραγωγούς και μακρόστενα φωτιστικά με LED φώτα ημέρας. Προχωρώντας συναντάμε ένα παρμπρίζ με

μεγάλη κλίση, στενά πλαϊνά παράθυρα, και μια οροφή που καταλήγει σε μια αεροτομή, στο πάνω μέρος της πίσω πόρτας. Η τελευταία έχει ένα μικρό τζάμι ενώ ακολουθούν μακρόστενα φωτιστικά τεχνολογίας LED. Εντύπωση προκαλούν και τα σήματα της BMW στις πίσω κολόνες του αμαξώματος.

H Χ2 μπορεί να εξοπλιστεί με μια μεγάλη γκάμα τροχών, από 17in έως 20in. Από εκεί και πέρα ανάλογα με το πακέτο εξοπλισμού μπορεί να διαφέρει ελαφρά η εικόνα, με το πακέτο Μ pack να δίνει μια ακόμα πιο άγρια εικόνα. Στο εσωτερικό η σπορ εικόνα κυριαρχεί, με το επίπεδο εξοπλισμού να καθορίζεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Η δυνατότητα εξατομίκευσης είναι εντυπωσιακή με επιλογές σε δερμάτινες επενδύσεις αλλά και σε διάκοσμο από ξύλο ή αλουμίνιο. Προσθέστε επίσης στον κατάλογο την επιλογή πακέτου εσωτερικού φωτισμού LED, head-up display ενώ υπάρχει και σύστημα πολυμέσων με διαγώνια διάσταση 8,8in.

Η X2 θα λανσαριστεί σε τρείς διαφορετικές εκδοχές. Η βασική έκδοση Χ2 sDrive20i θα έχει έναν δίλιτρο Twin Power Turbo, τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με απόδοση 192 άλογα και 280 Nm ροπής. Συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων που επιτρέπει στο crossover να επιταχύνει μέχρι τα 100 km/h σε 7,7 sec ενώ έχει τελική 227 Km/h. Οι οπαδοί των κινητήρων diesel έχουν να επιλέξουν μεταξύ των εκδόσεων xDrive20d και xDrive25d, αμφότερες με κυβισμό δυο λίτρα και απόδοση 190 Ps και 231 Ps αντίστοιχα. Συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic. Οι επιδόσεις είναι παραπάνω από καλές, απόδειξη πως τα πρώτα 100 km/h στη γρήγορη έκδοση έρχονται σε 6,7sec.

Η BMW ρίχνει ακόμα μια "βόμβα" στην αγορά. Είναι βέβαιο πως οι οπαδοί της μάρκας θα την περιμένουν στις εκθέσεις με ανυπομονησία μιας και ήδη δείχνει πολύ ελκυστική από τις φωτογραφίες και το video. Προσθέτουμε και την πολύ καλή εμπειρία από την Χ1, ώστε η ανυπομονησία να αυξηθεί!

Πηγή: capital.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα