Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με την Έστερσουντ

Με στόχο να "σφραγίσει" το εισιτήριο της πρόκρισης για τη φάση των ομίλων του Europa League, ο ΠΑΟΚ αναμετράται με την Έστερσουντ στη Σουηδία στις 20:00.

Ο Δικέφαλος θέλει στον αποψινό αγώνα ρεβάνς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-1, σκορ με το οποίο είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα και του δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης.

Δείτε τους έντεκα ποδοσφαιριστές που

επέλεξε ο Λουτσέσκου στο αρχικό σχήμα των "ασπρόμαυρων". Σε διάταξη 4-2-3-1, ο Ρουμάνος τεχνικός θα παρατάξει στον πλαστικό τάπητα της "Jamtkraft Arena" τους: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Μακ, Κάμπος, Πρίιγοβιτς.

Σε ένα ακόμη ματς η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από έντεκα ξένους παίκτες, κάτι που συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Από την πλέυρά της, η σουηδική ομάδα θα αγωνιστεί, σε διάταξη 4-4-2 (με βάση την επίσημη ενημέρωση της UEFA), έχοντας ως νέα πρόσωπα τους Έντουαρντς και Χοπκάτ αντί των Μενσά και Γουίντγκρεν σε σχέση με το πρώτο ματς. Αναλυτικά, η ενδεκάδα της Έστερσουντ: Κεϊτά, Σομί, Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Μουκίμπι, Νούρι, Μπασιρού, Έντουαρντς, Αϊές, Χόπκατ, Γκόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα