Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον Κουτίνιο (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον Φελίπε Κουτίνιο παρουσία φιλάθλων στο Καμπ Νου, με τον Βραζιλιάνο άσο να γνωρίζει την αποθέωση και να χαρακτηρίζει όνειρο την μεταγραφή του στους Καταλανούς.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όσους ασχολήθηκαν με την μεταγραφή. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος αφού είναι για ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα. Ελπίζω πως θα δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με πίστεψαν», είπε χαρακτηριστικά.

Από την μεριά του ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, ο Κουτίνιο ήταν ένας παίκτης που

προσπαθήσαμε να πάρουμε από πέρσι το καλοκαίρι. Όλο το τεχνικό επιτελείο μας, ο Βαλβέρδε, ο Φερνάντες και ο Σεγκούρα τον ήθελαν πολύ. Δεν ήταν όμως εύκολο, ο Φελίπε ήθελε να έρθει εδώ, ήταν στους στόχους του και η υπομονή του έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Είναι ένας σταρ παγκοσμίου επιπέδου, τον ήθελαν κι άλλες ομάδες, όμως ήθελα πραγματικά να τον εντάξω στο πρότζεκτ του Βαλβέρδε και θέλω να ευχαριστήσω την Λίβερπουλ που του επέτρεψε να φύγει».

Keywords
Τυχαία Θέματα