Γιώργος Κωνσταντίνου: Πούλησαν όλη τους τη ζωή με αντάλλαγμα τη δημοσιότητα

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έγραψε την αυτοβιογραφία του και δημοσιεύτηκαν μερικά κομμάτια από αυτή όσο αφορά την προσωπική του ζωή.

«Σε όλη μου τη ζωή απέφευγα να τα βγάζω στη φόρα. (...) Εντάξει. Το κάνανε άλλοι. Και όχι μόνο το κάνανε. Το παρακάνανε. Πούλησαν όλη τους τη ζωή με αντάλλαγμα τη δημοσιότητα. Δικαίωμα τους».

Παρ' όλα αυτά, αναφέρεται στη σχέση του με μία γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία αποκρύπτει...

«Υπήρξε κι ένα σκοτεινό γεγονός που σημάδεψε τη ζωή μου. Κάποια στιγμή έκανα ένα λάθος. Ήμουν νέος. Ήμουν αμάθητος. Δεν είχα ζήσει

τη ζωή μου. Παρασύρθηκα από τις ευαισθησίες μου, από τον ενθουσιασμό και την επιπολαιότητα της ηλικίας μου. Το κακό ήταν ότι παρέσυρα και το άλλο, αθώο πρόσωπο, που κάθε άλλο παρά επιπόλαια είχε δει τη σχέση μας. Εκείνη έδωσε τα πάντα. Κατέθεσε την ψυχή της και έγινε ολοκαύτωμα. Εγώ άνοιξα τα φτερά μου για άλλους, άγνωστους τόπους, χωρίς να καταλαβαίνω ότι μ' αυτόν τον τρόπο πλήγωνα καίρια έναν άνθρωπο. Αργότερα, όταν το συνειδητοποίησα, ήταν αργά. Η ιστορία δεν είχε γυρισμό. Το άνοιγμα ήταν μεγάλο και μέσα σ' αυτό είχα χαθεί. Ένιωσα τέτοιες τύψεις, που ενσωματώθηκαν στη ψυχή μου και δεν με άφησαν ποτέ. Όμως δεν γυρνάς πίσω από οίκτο ούτε από ενοχές. Είναι χειρότερα καταστροφικό», δήλωσε στην εφημερίδα espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα