Γιαννάκης: Υπάρχει νευρικότητα, θα προσπαθήσουμε

Για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην ισχυρή Μπεσίκτας στο Nick Galis Hall για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League μίλησε ο προπονητής του Άρη, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο "Δράκος" τοποθετήκε για τον ban στις μεταγραφές από την FIBA, ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε και στην περίπτωση του Γκάρι Μπελμ, αλλά και την κατάσταση του Γιάννη Αθηναίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

ο τεχνικός του Άρη:

«Νομίζω ότι έχουμε να παίξουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η Μπεσίκτας ξέρουμε ότι έχει φτιαχτεί για να πάρει το τουρκικό πρωτάθλημα και έχει την δυνατότητα να κάνει αλλαγές και να φέρει παίκτες. Εμείς θα παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να χαρεί ο κόσμος το παιχνίδι. Θα πάρουμε ότι ευκαιρίες έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και φυσικά ξέρουμε και τις δυσκολίες που υπάρχουν στον σύλλογο και στην ομάδα. Υπάρχει μία νευρικότητα, θα δούμε. Θα προσπαθήσουμε».

Για την κατάσταση του Γιάννη Αθηναίου:

«Ο Γιάννης μπήκε στην προπόνηση χθες. Θα δούμε, δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι έτοιμος, γιατί έλειπε καιρό έξω. Το παιχνίδι με την Μπεσίκτας έχει ρυθμό πάνω κάτω και δεν θα είναι απλή υπόθεση. Είχαμε και το πρόβλημα του Πουλιανίτη χθες το βράδυ... Έχουμε γενικά προβλήματα, όχι μόνο αγωνιστικά».

Για το Ban της FIBA:

«Από την αρχή προσπαθούμε να φέρουμε φυσιολογικά αποτελέσματα διαχειριζόμενοι μη φυσιολογικές συνθήκες. Αυτή την στιγμή γίνεται μια διεργασία, ελπίζω να έχουμε εξελίξεις. Ξέρουμε τα προβλήματα της ομάδας και κάποιοι άνθρωποι εδώ δουλεύουν ηρωικά και πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια. Και οι φίλαθλοί μας είναι ηρωικοί και μας δείχνουν την αγάπη τους. Ελπίζω να τους έχουμε κοντά μας και αύριο και την Κυριακή. Για το ban, είναι κάτι δύσκολο, ένα ακόμη πρόβλημα. Εμείς είμαστε εδώ και θα δουλέψουμε για την ομάδα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο Άρης αξίζει να έχει την εικόνα που του πρέπει σε όλους τους τομείς».

Για την περίπτωση του Μπελ:

«Για όλα τα παιδιά εγώ τι να πω; Ότι και να πω είναι λίγο. Ο Γκάρι είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ. Δείχνει την διάθεση του να βοηθήσει την ομάδα, να παίξει για την ομάδα, νομίζω όμως πως και η ομάδα πρέπει να δείξει ανάλογη στάση. Ελπίζω να το κάνει όχι μόνο απέναντι στον Μπελ, αλλά σε όλα τα παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα