Γιαννάκης: Σφύριζαν με άλλα κριτήρια οι ρέφερι

Αιχμές κατά της διαιτησίας του ΠΑΟΚ-Άρης άφησε ο προπονητής των "κιτρίνων", Παναγιώτης Γιαννάκης.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

"Ήταν διαφορετικός ο τρόπος που σφύριζαν τα χέρια στη μπάλα. Φάγαμε 24 πόντους από τέτοια λάθη. Ήταν πολλοί" ανέφερε μεταξύ άλλων ο "Δράκος" στη συνέντευξη

τύπου του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όδα δήλωσε:

Για το σημερινό παιχνίδι: "Χάσαμε πολλές μπάλες οι οποίες γινονταν αιφνιδιασμός για τον ΠΑΟΚ. Για δεύτερο παιχνίδι η ομάδα μας έπαιζε με διαφορετικά κριτήρια. Αξίζει τον κόπο η ομάδα μας, παρά τα προβλήματα που έχει, να έχει λίγο περισσότερο σεβασμό. Όταν βάζαμε τα χέρια μας ήταν φάουλ. Εμείς συνεχίζουμε γιατί οι παίκτες μας παίρνουν πράγματα τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν στο μέλλον και να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις στο γήπεδο. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ κάνει καλή προσπάθεια και έλπιζω να πετύχουμε και οι δύο."

Για τον Κιθ Μπένσον: "Ήταν θέμα τακτικής. Κάποιος προσαρμόζεται, κάποιος δεν προσαρμόζεται. Κάθε άνθρωπος το βλέπει διαφορετικά το παιχνίδι και ιδιαίτερα όταν είναι μακριά από την δουλειά που γίνεται. Ο Κιθ βοήθησε σε κάποια διαστήματα."

Για διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού στα δύο ημίχρονα: "Μπορεί να έγινε 28-8 αλλά μετά έγινε ισοπαλία. Ξέρω ότι και εσείς ξέρετε κάποια πράγματα."

Για τη διαιτησία: "Ήταν διαφορετικός ο τρόπος που σφύριζαν τα χέρια στη μπάλα. Φάγαμε 24 πόντους από τέτοια λάθη. Ήταν πολλοί."

Για το 3ο δεκάλεπτο: "Μια ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει λάθη. Προτιμώ να χάσω με την μπάλα στα χέρια για 24 δευτερόλεπτα. Το ματς είναι κλειστό. Ήμασταν στον πόντο και φάγαμε ένα τρίποντο από παίκτη που μπήκε από τον πάγκο. Και όταν παίζεις εκτός έδρας, η ατμόσφαιρα είναι πιο πιεστική. Απλά καταθέτω κάτι που είδα."

Για την κακή επίθεση: "Βγάλαμε εύκολα σουτ, δε τα βάλαμε. Εδώ μιλάμε για ομάδες που ρίχνουν τεράστια ποσά και βάζουν 40-50. Υπάρχουν ομάδες που έχουν μεγάλη ποιότητα και τεχνική αλλά συμβαίνει. Εμείς κάνουμε προπόνηση για να το βελτιώσουμε. Η ομάδα έχει μια σταθερή εκτός έδρας βελτίωση. Παίζουμε λίγο καλύτερα σε κάθε παιχνίδι.

Για τις τελευταίες επιθετικές επιλογές: "Δεν είμαι εκνευρισμένος. Είναι μάθημα. Θέλω να τους κάνω να είναι υπομονετικοί και έξυπνοι. Δεν υπάρχει κάπου που πρέπει να είσαι βιαστικός. Μπορεί να χάναμε αλλά πρέπει να είσαι πιο υπομονετικός. Μπάσκετ παίζουμε. Ξέραμε ότι έχουμε αδυναμίες και προσπαθούμε. Συμβαίνουν αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα