Γεύμα αγάπης για όσους έχουν ανάγκη ανήμερα Χριστουγέννων στον Εύοσμο

Γεύμα Αγάπης σε 1.000 δημότες θα παραθέσει σήμερα, ανήμερα Χριστουγέννων, ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου ανοίγοντας τις πύλες του κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ Ευόσμου, οδός Γοργοποτάμου & Εθν. Αντιστάσεως γωνία), με το σύνθημα «Όλοι έχουν μια θέση στην καρδιά μας – Κανείς μόνος – Κανείς αποκλεισμένος».

Το γεύμα θα δοθεί ανήμερα στις 12:00 το μεσημέρι. Πρόκειται για ακόμη μια κοινωνική πρωτοβουλία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που στοχεύει στη συμπαράσταση και τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων του δήμου, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί

τα Χριστούγεννα.

«Αυτά τα Χριστούγεννα ανοίγουμε τις καρδιές και τις αγκαλιές μας σε όλους τους συνανθρώπους μας που θέλουν να γιορτάσουμε όλοι μαζί με χαμόγελο και ελπίδα τη γέννηση του Θεανθρώπου», τονίζει ο δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου, Πέτρος Σούλας. «Στόχος μας είναι αυτές τις γιορτινές ημέρες οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης να μην αισθανθούν μόνοι τους και να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα χωρίς στερήσεις», επισήμανε ο κ.Σούλας, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες να παραβρεθούν στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Ο δήμος διά της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας μερίμνησε για την άρτια οργάνωση του Χριστουγεννιάτικου γεύματος, το οποίο θα συνοδεύεται από πλούσιο εορταστικό μενού με εδέσματα, γλυκά και κρασί.

Παράλληλα, για τη διευκόλυνση της μετάβασης των δημοτών στο ΔΑΚ Ευόσμου, ο δήμος εξασφάλισε τη μεταφορά τους με λεωφορεία, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 11.30 π.μ. με αφετηρία:

- Την εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Ελευθέριο
- Την εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Ν. Κορδελιό.

Keywords
Τυχαία Θέματα