"Γαλάζια" νίκη σε φιλικό με ομάδα Ρομά - 2 γκολ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ)

Ποδοσφαρικό αγώνα με την Ελλάν Πασσέ (Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομ) είχε σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μοσχάτο.

Η ομάδα της εξιωματικής αντιπολίτευσης με «μαέστρο» τον ευρωβουλευτή της, Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος σημειωτέον πέτυχε τα 4 από τα 6 τέρματα της ομάδας του, ενώ τα άλλα δύο πέτυχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, νίκησε με 6-4 την ομάδα των Ρομά.

Ντανιέλ Μπατίστα, Τακης Θεοδωρικάκος, Λευτέρης Αυγενάκης έλαβαν, μεταξύ άλλων, μέρος στον αγώνα, ενώ το ρόστερ συμπλήρωνε και ο γιος του προέδρου της ΝΔ,

Κωνσταντίνος.

«Το αποτέλεσμα, νομίζω, ότι έχει τη λιγότερη σημασία. Στέλνουμε κι εμείς μέσα από αυτό τον φιλικό αγώνα ένα μήνυμα ως Νέα Δημοκρατία, κατά κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού. Η Νέα Δημοκρατία είναι η Παράταξη, η οποία ενώνει όλους τους Έλληνες. Μία Παράταξη η οποία και για τα ζητήματα των Ρομά έχει μία πολύ συγκροτημένη προσέγγιση, την οποία σε κάθε ευκαιρία έχουμε τη δυνατότητα να τη συζητούμε με τους εκπροσώπους της. Σήμερα, όμως, δεν ήρθαμε να συζητήσουμε αυτά. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να στείλουμε με αυτό τον τρόπο κι εμείς το δικό μας μήνυμα κατά κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι αυτό είναι απαραίτητο. Δεν αρκεί μόνο η Πολιτεία. Χρειάζεται συνεργασία ολόκληρης της κοινωνίας. Χρειάζεται η έντονη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά πάνω απ’ όλα, αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να “σπάσουν” οι προκαταλήψεις, τα ταμπού και τα στερεότυπα. Αν ξεκινήσουμε με αυτό, νομίζω ότι θα έχουμε κάνει το πιο σημαντικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση».

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα