Γ. Σταθάκης: Μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης ο νέος ΑΔΜΗΕ (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Τα εγκαίνια του Περιπτέρου του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης τόνισε κατά τις δηλωσεις του σχετικά με τον ΑΔΜΗΕ: "Είμαστε στον νέο ΑΔΜΗΕ,

στη νέα εταιρεία που φτιάχτηκε. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, ο τρόπος που προχώρησε ο νέος ΑΔΜΗΕ, η διατήρηση δηλαδή της πλειοψηφίας του 51% στο δημόσιο και η εισαγωγή ενος μεγάλου στρατηγικού επενδυτή".

Ο υπουργός τόνισε επίσης ότι "προσβλέπουμε να υπάρξει μεγάλη αναβάθμιση του δικτύου στη χώρα, με αιχμή του δόρατος τις μεγάλες διασυνδέσεις των νησιών. Αυτή η νέα εποχή του ΑΔΜΗΕΕ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μεγάλες επενδύσεις".

Ακούστε τη δήλωση του κ. Σταθάκη για τον ΑΔΜΗΕ:

Ο κ. Σταθάκης ρωτήθηκε και για το θέμα της επένδυσης της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής. Ο Υπουργος σημείωσε σχετικά με τη διαδικασία της διαιτησίας με την Eldorado Gold: "Παραπέμψαμε το θέμα στη διαιτησία, η οποία και θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου. Είναι η καλύτερη μέθοδος προκειμένου να συζητηθούν οι διαφορές που υπάρχουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα