Φαίη Σκορδά: Μοναδικές στιγμές με τους γιους της στην Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα πιο μαγικά καλοκαίρια της ζωής της ζει η Φαίη Σκορδά.

Μετά από μία επιτυχημένη αλλά και απαιτητική χρονιά, η γνωστή παρουσιάστρια έχει ανάγκη να χαλαρώσει και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους άντρες της ζωής της.

Για αυτό το λόγο, αφού έκανε μία μικρή στάση στις Κυκλάδες, όπου ο Γιάννης και ο Δημήτρης βρίσκονταν στην Τήνο με τον Γιώργο Λιάγκα, έφυγε για την αγαπημένη της Χαλκιδική.

Για

ακόμη ένα καλοκαίρι, η όμορφη Φαίη ταξίδεψε για τον απόλυτο καλοκαιρινό της προορισμό, ο οποίος δεν είναι άλλος από την Χαλκιδική. Μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στα βόρεια και ο Γιώργος Λιάγκας για να περάσει δυο μέρες μαζί τους. Βέβαια, μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο που η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα, σίγουρα έχει στο πρόγραμμά της να παραμείνει βόρεια Ελλάδα και στα πάτρια εδάφη, το Κιλκίς, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Μαζί της, έχει φυσικά την καλύτερη παρέα.

Η ευτυχισμένη μανούλα περνάει μοναδικές στιγμές με τα δύο υπέροχα παιδιά της, είτε κάνοντας βουτιές στις αμμώδεις παραλίες της Χαλκιδικής είτε παρακολουθώντας παιδικές παραστάσεις στο ξενοδοχείο που διαμένουν.

Η παρουσιάστρια, πάνω απ’ όλα είναι μία αφοσιωμένη και τρυφερή μητέρα και ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι για εκείνη όλη της η ζωή.

Δείτε φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα