Φ. Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας έχει προ πολλού διαβεί τον πολιτικό του Ρουβίκωνα

Για επίδειξη πολιτικού κυνισμού κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά με αφορμή το άνοιγμά του προς τη Δημοκρατική Συμπαράταξη για «προοδευτική διακυβέρνηση μετά τα μνημόνια».

Σε ομιλία της σήμερα στην Καλαμάτα , η κ. Γεννηματά κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα

ότι «αφού εκμεταλλεύθηκε την κρίση με μνημειώδη λαϊκισμό και δημαγωγία για να ανέβει στην εξουσία, ευτέλισε αξίες της Αριστεράς και πρόδωσε τους προοδευτικούς πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Τώρα που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, εμφανίζεται υποδυόμενος την "κυβερνώσα Αριστερά", καλώντας μάλιστα με πατερναλιστικό ύφος σε δήθεν προοδευτικά μέτωπα. Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι ο κ. Τσίπρας έχει προ πολλού διαβεί τον πολιτικό του Ρουβίκωνα και οδεύει προς στην απέναντι όχθη της... αβύσσου».

«Ας μην ματαιοπονεί λοιπόν. Δεν βρισκόμαστε στην χώρα των λωτοφάγων», πρόσθεσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υπογράμμισε: «Θα ηττηθούν στις εκλογές με εκκωφαντικό τρόπο».

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι «το σημερινό αποτυχημένο μοντέλο των αδύναμων κυβερνήσεων συνεργασίας δεν μας αφορά γιατί δεν μπορεί να δώσει λύση στη χώρα και προοπτική πραγματικής ελπίδας στους πολίτες».

Καταλόγισε επίσης σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ότι αρνούνται τη συνεννόηση, προτιμώντας την πόλωση.

Η κ. Γεννηματά επέμεινε ότι «με την ολοκλήρωση του Eurogroup βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα ήττα», σημειώνοντας πως «κλείνει ένα κύκλος από ψέματα και ψευτοπαλληκαρισμούς».

Αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό, επανέλαβε ότι «μας έβαλε τη θηλιά στο λαιμό και συνεχίζει να πουλάει ψεύτικες ελπίδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα