Επέστρεψε στην Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε τη "βόμβα" και ανακοίνωσε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο!

Ο 36χρονος επιθετικός που βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του, δεν το βάζει κάτω και η Γιουνάιτεντ του εμπιστεύεται μια θέση στο ρόστερ της! Φυσικά φέτος "βαρύ πυροβολικό" στην επίθεση των "Κόκκινων Διαβόλων" είναι ο Ρομέλου Λουκάκου, που αποκτήθηκε από την Έβερτον και έχει αρχίσει να... πυροβολεί από νωρίς.

Είναι δεδομένο, ωστόσο, πως αν ο Σουηδός φορ

αποθεραπευτεί πλήρως και επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, θα προσδώσει άλλη αίγλη και έξτρα ποιότητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει με πατημένο το γκάζι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, στα οποία έχει πετύχει από τέσσερα γκολ! .

«Είμαι ξανά εδώ για να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα. Δική που πρόθεση και του club ήταν πάντα να μείνω. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω ξανά στο Old Trafford αλλά ξέρω ότι αυτό πρέπει να γίνει ότι θα είμαι έτοιμος. Αυτό το διάστημα έχω δουλέψει σκληρά για να επιστρέψω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση» είπε ο Ζλάταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα