Ένωση Κεντρώων: Απαραίτητη μια ισχυρή κυβέρνηση με τη συμμετοχή της ΝΔ για να ορθοποδήσει η χώρα

Την ανάγκη για μια κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας με τη συμμετοχή και της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου η χώρα να επιστρέψει στην οικονομική κανονικότητα επεσήμανε για μια ακόμη φορά η Ένωση Κεντρώων.

Στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη κάνει λόγο για δυστυχία των πολιτών, οι οποίοι δεν θα αντέξουν περικοπές για όγδοη χρονιά, ενώ παράλληλα σημειώνει την

ανάγκη να υπάρξουν επενδύσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

Η χώρα μας δεν μπορεί να αντέξει για 8η χρονιά κόψιμο μισθών και συντάξεων. Κανένας δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι θα βγούμε από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018. Στα νούμερα ...ευημερούμε, όμως στην πραγματικότητα οι πολίτες δυστυχούν.

Η οικονομία θα ανασάνει μόνο μέσα από επενδύσεις, όμως με τέτοια ασάφεια στο πολιτικό σκηνικό, με υψηλή φορολογία, με τα μπρος -πίσω της κυβέρνησης στις μεταρρυθμίσεις προκοπή δεν κάνουμε. Και η ΝΔ που τάζει για να κερδίσει την εξουσία δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του ελληνικού λαού.

Χρειάζεται εδώ και τώρα μια ισχυρή κυβέρνηση με την συμμετοχή της ΝΔ, για ορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε η χώρα να ορθοποδήσει, να έρθουν επενδύσεις και να μπούμε σε μια οικονομική κανονικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα