Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

Στο κλίμα της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη, σας βάζει το paokfc.gr.

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση

του Δικεφάλου κόντρα στους Κυανέρυθρους, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

#5 συνεχόμενα παιχνίδια που σκοράρει μόνο η μια από τις δύο ομάδες για τον ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο ανεξάρτητα έδρας. Τα τρία τελευταία μάλιστα έχουν τελειώσει με 1-0, ενώ τα δύο προηγούμενα υπήρξε νίκη με 2-0.

#3 νίκες έχει στις τρεις συμμετοχές του στα Play Offs ο Πανιώνιος και οι τρεις είναι κόντρα σε ομάδες με “κιτρινόμαυρα”, αφού την πρώτη του χρονιά (2007-08) κέρδισε μόνο τον Άρη, ενώ πέρσι και φέτος έχει νίκες επί της ΑΕΚ.

#10 γκολ έφτασε στη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς , ο οποίος έχει έξι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τρία στο Κύπελλο Ελλάδος και το ένα που σημείωσε στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

#2 γκολ είχε σημειώσει στην περσινή τους κόντρα για τα Play Offs ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι Αθανασιάδης και Μακ ήταν οι σκόρερ, ενώ και στο ματς της Τούμπας που είχε τότε γίνει την 4η αγωνιστική ο Αθανασιάδης είχε σημειώσει και τα δύο γκολ του Δικεφάλου.

#3 αγώνες χωρίς ήττα εκτός έδρας είχε ο ΠΑΟΚ στα περσινά Play Offs και θέλει να συνεχίσει το σερί του που είχε ξεκινήσει από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, συνεχίστηκε με τη νίκη επί του Πανιωνίου και έκλεισε με το 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα