Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Καμμένου στις 08.30 μετά την απουσία στο υπουργικό

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στις 08.30 το πρωί, μετά τη χτεσινή απουσία του από το υπουργικό συμβούλιο.

Επίσημα πρόκειται για συνέντευξη Τύπου σχετικά με την σύνοδο του ΝΑΤΟ, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με θέματα που έχουν προκύψει στην συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χτες,

την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, ο Πάνος Καμμένος βρίσκονταν στο γραφείο των ΑΝΕΛ διότι, σύμφωνα με συνεργάτες του αντιμετώπιζε ένα έκτακτο θέμα στρατιωτικού χαρακτήρα με «επείγουσες τηλεφωνικές επικοινωνίες».

H συνεδρίαση του υπουργικού έληξε απουσία Καμμένου και μάλιστα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αναχώρησε από τη Βουλή -ενόσω η συνεδρίαση του υπουργικού βρίσκονταν σε εξέλιξη - προκειμένου να παραστεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον αναπληρωτή υπ. Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη - στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Σημαιοφόρων τάξεως 2018 στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα