Εγκαινιάζεται η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας- Κεντρικής Μακεδονίας

Ένας σημαντικός οικονομικός και εμπορικός θεσμός για την Πιερία, η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας- Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.Β.Ε.Π.-Κ.Μ.), εγκαινιάζεται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στον εκθεσιακό χώρο του δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχη), στις 19:30. Την έκθεση διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το δήμο Κατερίνης, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Η Έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί

από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2017, αποτελεί κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός και τη μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία προσφέρει ένα πολύτιμο εργαλείο στήριξης της ελληνικής παραγωγής και προβολής των επιχειρήσεων.

«Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας είναι ένα κορυφαίο οικονομικό και εμπορικό γεγονός για την περιοχή μας, που κάθε χρόνο ευδοκιμεί ακόμη περισσότερο, γιατί ο τόπος μας έχει να επιδείξει πάρα πολλά. Η έκθεση προωθεί την καλλιέργεια νέων συνεργασιών στις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα προβάλλει τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα σε χιλιάδες επισκέπτες εντός και εκτός Πιερίας», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

Στόχος της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας- Κεντρικής Μακεδονίας είναι η προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων επωφελών συμφωνιών για τις επιχειρήσεις. Η προνομιακή τιμολογιακή πολιτική της έκθεσης, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, αποτελεί ένα επιπλέον ισχυρό κίνητρο για τη συμμετοχή εκθετών σε αυτήν.

Keywords
Τυχαία Θέματα