Διπλό στην Αριδαία για τον Ηρακλή

Νικηφόρα πέρασε ο Ηρακλής από την Αριδαία, επικρατώντας του τοπικού Αλμωπού με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Το γκολ που έδωσε την σπουδαία εκτός έδρας νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στον "Γηραιό", το πέτυχε ο Καραντασιάδης με κεφαλιά στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ηρακλής είχε αρκετές ακόμη σπουδαίες

ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Σίμος, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με δύσκολες επεμβάσεις. Μάλιστα, στο 85΄ απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Αθανασίου (το είχε κερδίσει ο Μεντί σε ανατροπή του Σίμου).

Οι "κυανόλευκοι" πήραν την τρίτη διαδοχική τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα του 2018, δίχως μάλιστα να δεχτούν γκολ και πάλι (8-0 τέρματα στα τρία τελευταία ματς).

Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη αύξησε έτσι την διαφορά στους +11 βαθμούς (40-29) από τον σημερινό της αντίπαλο που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρωτοπόρος στην βαθμολογία παρέμεινε ο Άρης Παλαιοχωρίου με 41 βαθμούς, καθώς νίκησε την Καρδία με 3-1 και διατήρησε το +1 από τον Ηρακλή.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας, Α. Αθανασίου, Παναγιωτούδης (90΄+4΄ Μούδιος), Παπαδόπουλος (71΄ Υφαντίδης), Πτηνόπουλος (46΄ Μεντί), Ρόβας (90΄+1΄ Κρυστάλλης).

Keywords
Τυχαία Θέματα