Διαμαντής Γκολιδάκης: Ένας καρδιολόγος με "χρυσή" καρδιά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης

Ο Διαμαντής Γκολιδάκης είναι ένας από τους πιο δυνατούς εκλογικά πρωτοεμφανιζόμενους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Είναι καρδιολόγος και έχει το δικό του ιατρείο στην Καλαμαριά. Μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να αποκτήσει σημαντική επαγγελματική φήμη. Είναι γνωστός, ωστόσο, στην πόλη και για την κοινωνική του δράση.

Ο Διαμαντής αρκετά συχνά

παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε σωματεία και αθλητικούς συλλόγους ενώ παραχωρεί σε όλη την πόλη ανοιχτές ομιλίες και διαλέξεις, προσφέροντας ιατρικές συμβουλές στους ενδιαφερόμενους. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει επικεντρωθεί στην προεκλογική του εκστρατεία με σκοπό την είσοδό του στην ελληνική βουλή.

Τα φυλλάδια με το πρόσωπό του έχουν φτάσει σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης. Το σταύρωμα των ψηφοδελτίων στο πολιτικό του γραφείο διαρκεί ατελείωτες ώρες. Ο ίδιος από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ πραγματοποιεί συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του. Αν καταφέρει να μετατρέψει την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος σε ψήφο τότε η εκλογή του δεν θα αποτελεί έκπληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα