Δείτε γιατί συνελήφθησαν 5 άτομα το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη πέντε ατόμων για διάφορα αδικήματα προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομική στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα:

Συλλήψεις ατόμων στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου, έπειτα από τη σύλληψη

δύο αλλοδαπών για περιπτώσεις κλοπών από διαμερίσματα (σχετ. το από 08-07-2017 πρωινό Ενημερωτικό Δελτίο της Υπηρεσίας μας), προέκυψε επιπλέον ότι σε βάρος:

- του 29χρονου, εκκρεμούν (6) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης (13) ετών και (6) μηνών, σε συνολική ποινή φυλάκισης (3) ετών (2) μηνών και (10) ημερών, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για (3) έτη, για τα αδικήματα της αντίστασης, παράβασης Νόμου που αφορά στον Κ.Ο.Κ. και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.
- του 33χρονου, εκκρεμούν (2) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης (9) ετών και σε συνολική ποινή φυλάκισης (21) μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής, σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή, παράβαση Νόμου που αφορά στον Κ.Ο.Κ. και της διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία από δράστες που είχαν ενωθεί για διάπραξη κλοπών από πρόσωπο που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ’ εξακολούθηση.

Σύλληψη ατόμου δυνάμει εντάλματος

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες της (08-07-2017) στο κέντρο της πόλης, 36χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν (2) εντάλματα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή του για το αδίκημα της ληστείας.

Συλλήψεις ατόμων για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στο πλαίσιο πεζής περιπολίας στο κέντρο της πόλης, δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 25 και 21 ετών, οι οποίοι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση (63) πακέτα τσιγάρα και (7) συσκευασίες καπνού που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα