Δεύτερη φιλική νίκη του Ηρακλή - Ενσωματώθηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα

Στο δεύτερο φιλικό αγώνα της προετοιμασίας του που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (8/8) ο Ηρακλής νίκησε με σκορ 1-0 τον Εθνικό Άχνας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Παναγιωτούδης στο 88ο με εκτέλεση πέναλτι.

Αυτή ήταν η δεύτερη φιλική νίκη των "κυανόλευκων" δίχως να δεχτούν γκολ, μετά το 2-0 επί της Νάουσας την περασμένη Κυριακή.

Η σύνθεση του

Ηρακλή: Αμπάρης (34΄ Γρηγοριάδης – 62΄ Βοσνιάδης), Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Νικολακάκης (82΄ Στόιος – υπό δοκιμήν), Κωστούλας, Πτηνόπουλος, Παναγιωτούδης, Β. Παπαδόπουλος, Αμαραντίδης (80΄ Μακρής – υπό δοκιμήν), Ρόβας (60΄ Μεντί).

Ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία οι μεταγραφές

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας στα 3-5 Πηγάδια.

Τις δύο προηγούμενες ημέρες ο "Γηραιός" ανακοίνωσε συνολικά 10 παίκτες. Όλοι τους, μετά τις υπογραφές μετέβησαν στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας για να ενσωματωθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξεκινώντας προπονήσεις.

Σαφώς, βρίσκονται πιο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους του ρόστερ που ξεκίνησαν στις 23 Ιουλίου, ωστόσο, ο Σπύρος Μπαξεβάνος θέλει να τους εντάξει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς μετά το πρώτο διάστημα προσαρμογής.

Keywords
Τυχαία Θέματα