Δ. Βίτσας: Ο Γιάννης Μουζάλας έχει κάνει σπουδαία δουλειά και πρέπει να συνεχίσει

Τη στήριξή τους στο πρόσωπο των υπουργών Γιάννη Μουζάλα και Νίκου Τόσκα εξέφρασε με δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Βίτσας σχολίασε τα όσα ακούστηκαν περί παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής λέγοντας: «ο Γιάννης Μουζάλας από τη μεταβατική κυβέρνηση ώς σήμερα έχει κάνει σπουδαία δουλειά, και πρέπει να συνεχίσει» δήλωσε ο κ. Βίτσας,

Όσον αφορά τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Δημήτρης Βίτσας επισήμανε: «Κατά τη γνώμη μου ο Νίκος Τόσκας

κάνει την καλύτερη δουλειά». «Δεν αφήνεται η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της; το αντίθετο συμβαίνει» σημείωσε ο ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

«Λύση σε όλα αυτά δεν είναι η κρατική βία, η κρατική βία δεν είναι ποτέ λύση» πρόσθεσε, απαντώντας εμμέσως και στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, ο οποίος είχε πει στον ΣΚΑΪ ότι η βία αντιμετωπίζεται με βία.

Σε ό,τι αφορά τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και άλλες, που δείχνουν ότι η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ δεν μειώνεται, ο υπουργός δήλωσε ότι δεν παρακολουθεί επισταμένως τις δημοσκοπήσεις, αλλά σημείωσε τη δουλειά που επιτελείται από την κυβέρνηση, και την πρόοδο που έχει συντελεστεί για να βγει η χώρα από την κρίση.

«Στο μεταβατικό στάδιο θα υπάρχουν κάποια προβλήματα» δήλωσε εξάλλου ο υπουργός, για τις ουρές που σχηματίζονται για την έκδοση καρτών του Μετρό. Απέδωσε μάλιστα προβλήματα όπως αυτό στο «πώς έχει συνηθίσει να λειτουργεί η κρατική μηχανή», διαβεβαιώνοντας ότι γίνονται προσπάθειες για αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα