Δ. Τζανακόπουλος για ομιλία Μητσοτάκη: Δεσμεύτηκε για νέο μνημόνιο

Για δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί νέου μνημονίου στην ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε σχετικό του σχόλιο, αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο "ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε περισσότερο ως ατζέντης συμφερόντων και λιγότερο ως πολιτικός

αρχηγός" ενώ υπογραμμίζει χαρακτηριστικά πως "υο κράμα ακροδεξιάς ρητορικής και νεοφιλελευθερισμού που εξέπεμψε ο κ. Μητσοτάκης, δεν αξίζει ούτε στη χώρα, ούτε στους πολίτες".

Αναλυτικά το σχόλιο του Δ. Τζανακόπουλου:

Η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ακόμη ένα δώρο στην κυβέρνηση. Μέσα στο άγχος του να πείσει την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα να συνεχίζει να ελπίζει σε αυτόν, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε περισσότερο ως ατζέντης συμφερόντων και λιγότερο ως πολιτικός αρχηγός.

Υπερασπίστηκε τις κοινωνικές ανισότητες, υποσχέθηκε διαγραφή χρεών των φοροφυγάδων αλλά και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Μέχρι και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έταξε στους ιδιώτες!

Η δέσμευσή του όμως για νέο Μνημόνιο είναι η στιγμή που κάθε όριο ξεπεράστηκε.

Το κράμα ακροδεξιάς ρητορικής και νεοφιλελευθερισμού που εξέπεμψε ο κ. Μητσοτάκης, δεν αξίζει ούτε στη χώρα, ούτε στους πολίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα