Δ. Θεσσαλονίκης: Θα προσφύγουμε κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης για τα τραπεζοκαθίσματα σε νέα παραλία και Αγίας Σοφίας

Ανακοίνωση- απάντηση στο μπλόκο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης, σχετικά με το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων σε νέα παραλία και Αγίας Σοφίας, εξέδωσε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή, η διοίκηση του δήμου αναφέρει:

"Διαφωνούμε με το σκεπτικό των αποφάσεων, το οποίο δεν εστιάζει στην ουσία, αλλά στη διαδικασία και θα προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα".

Αναφερόμενη

στην ανακοίνωση της παράταξης "Εντάξει", αλλά και σε σχόλια δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης αλλά και της διοικούσας παράταξης, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διοίκηση σημείωσε:

"Προκαλεί ερωτηματικά η βιασύνη με την οποία ορισμένοι άρχισαν να επιχαίρουν για δύο αποφάσεις που βάζουν προσκόμματα στην επίλυση δύο ζητημάτων ουσίας, που δημιουργούν προβλήματα στους πολίτες, στους επιχειρηματίες και εν γένει στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης".

Υπενθυμίζεται ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης προχώρησε στην ακύρωση της κανονιστικής απόφασης για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στον άξονα του πεζοδρόμου της Αγίας Σοφίας και την αξιοποίηση των γυάλινων περιπτέρων-αναψυκτηρίων στη Νέα Παραλία, θέματα τα οποία είχαν εγκριθεί κατά πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο, πριν από περίπου δύο μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γενικός Γραμματέας ακύρωσε τις δύο αποφάσεις επειδή δεν είχαν την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα