"Χρυσός" χωρισμός για γνωστό Έλληνα: Γιατί η πρώην του ζητά 240 εκατομμύρια

Επί 23 χρόνια, ο Γιώργος Οικονόμου και η Άντζελα Ισμαήλου ήταν ζευγάρι, χωρίς, όμως, να παντρευτούν ποτέ, αφού ο εφοπλιστής είχε ήδη δύο γάμους στο ενεργητικό του, οι οποίοι κατέληξαν σε διαζύγια. Ωστόσο, ο κεραυνοβόλος έρωτας τους οδήγησε στα… δικαστήρια, καθώς η σκηνοθέτιδα διεκδικεί 240 εκατομμύρια, παρά το ότι έχουν περάσει χρόνια από τον χωρισμό!

Σύμφωνα με άρθρα των New York Post και Daily Mail, η σκηνοθέτιδα, η οποία

ζει μόνιμα στο Μανχάταν, ισχυρίζεται ότι ο εφοπλιστής υπέγραψε το 2012 συμφωνητικό σύμφωνα με το οποίο της υποσχέθηκε το 50 % της προσωπικής του περιουσίας. Μόνο που, σύμφωνα με τα δικόγραφα, όταν χώρισαν αρνήθηκε να της καταβάλει το μερίδιο που εκείνη ισχυρίζεται ότι της αναλογούσε και το οποίο προσδιορίζει στα 240 εκατομμύρια δολάρια.

Από την πλευρά του εφοπλιστή απαντούν πως το 2016 της έδωσε 200.000 δολάρια προκειμένου να γλιτώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα από κατάσχεση, ζητώντας της να παραιτηθεί από όποιες απαιτήσεις είχε σε σχέση με την περιουσία του. Η κα. Ισμαήλου το δέχτηκε, όμως, όπως αναφέρει στην αγωγή της, αυτή η παραίτηση από τις διεκδικήσεις της θα πρέπει να ακυρωθεί επειδή υπέγραψε υπό πίεση.

Η κίνηση της κας. Ισμαήλου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στους κοσμικούς κύκλους, καθώς οι άνθρωποι που κινούνται σε αυτούς γνωρίζουν πόσο γαλαντόμος είναι ο εφοπλιστής, που, πλέον, είναι ζευγάρι με την Κυβέλη Μελετοπούλου, η οποία τον έκανε πατέρα για έκτη φορά (έχει αποκτήσει άλλα πέντε παιδιά από τους δύο προηγούμενους γάμους του).

πηγή: peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα