Χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Εορταστικές μελωδίες, χαρούμενες μουσικές και τριγωνάκια ήχησαν σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου από το πρωί επικράτησε εορταστική ατμόσφαιρα και διάθεση, καθώς σχολεία, σύλλογοι, σωματεία και φορείς τραγούδησαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Τα κάλαντα τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, το ίδρυμα «Μέλισσα», ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Αριστοτέλειο Κολλέγιο,

το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, το ίδρυμα «Σωτήρ», η Ελληνική Αστυνομία, ο Σύνδεσμος Καταδρομέων Ιερολοχιτών Μακεδονίας και ο Σύλλογος Λεχριτών Θεσσαλονίκης.

«Υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας και ειδικά σ' αυτούς που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την κρίση και να ευχηθώ το 2018 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας. Νομίζω ότι με πίστη, αισιοδοξία, με σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε, το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν και νομίζω ότι το 2018 θα είναι μια καλύτερη χρονιά. Θέλω, σε όλους τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και σε όλους Έλληνες, να ευχηθώ υγεία, δύναμη δημιουργία και ευτυχία και το 2018 να λυθούν τα σημαντικότερα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία και ως τόπος», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες του Thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα