Χάος σε πτήση από τη Σύρο για Αθήνα

Εντάσεις και ταλαιπωρία έζησαν οι επιβάτες πτήσης της SKY EXPRESS από την Σύρο με προορισμό την Αθήνα. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι, στις 14:05, οπότε και ήταν προγραμματισμένο να απογειωθεί το αεροπλάνο, με το οποίο θα ταξίδευαν περίπου 35 επιβάτες.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, η μέρα των επιβατών δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις

ημέρες με τους ισχυρούς νοτιάδες, τους ανάγκασαν να περιμένουν στο αεροδρόμιο της Σύρου για περίπου μιάμιση ώρα. Όπως αναφέρουν επιβάτες, όταν έφτασε η ώρα να κάνουν check in, ενημερώθηκαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το βάρος και πρέπει να βρεθούν τρεις εθελοντές άντρες ή τέσσερις γυναίκες να μείνουν πίσω και να φύγουν την επόμενη ημέρα, γιατί δεν μπορούσε να γίνει η πτήση.

Αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Σε περίπτωση που κανείς δεν έκανε… πίσω σε αυτή την πρόταση της εταιρείας, θα αναγκαζόντουσαν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου να ακολουθήσουν το νόμο και να προηγηθούν επιβάτες με παιδιά, ευπαθείς ομάδες κλπ. Τελικά μετά από πολλές συζητήσεις, βρέθηκαν τέσσερις άνθρωποι, που δέχτηκαν να αλλάξουν πτήση και να αναχωρήσουν την επόμενη μέρα.

Η ταλαιπωρία των επιβατών, όμως, όπως αποδείχθηκε δεν είχε τελειώσει και μάλιστα επαναλήφθηκε μόλις το αεροσκάφος έφτασε το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, οι επιβάτες έφτασαν κανονικά στο αεροδρόμιο, χωρίς ωστόσο τις αποσκευές τους, καθώς όπως ενημερώθηκαν δεν ταξίδεψαν με το αεροσκάφος, αλλά με το πλοίο της γραμμής, το οποίο αναχώρησε περίπου μια ώρα αργότερα από την ώρα που αναχώρησε το αεροσκάφος από την Σύρο. Το πλοίο επρόκειτο να φτάσει στις 9 το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά.

Η εταιρεία τους ενημέρωσε ότι θα αναλάβει να τους παραδώσει τις βαλίτσες την επομένη μέρα, ωστόσο οι επιβάτες της πτήσης είχαν διαφορετική άποψη, καθώς μετά απ όλα αυτά σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσαν η εμπιστοσύνη τους προς την εταιρεία είχε χαθεί…

«Μετά από πανικό στο αεροδρόμιο, καταφέραμε να πάρουμε τις βαλίτσες μας από το πλοίο το βράδυ ενώ η εταιρεία είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Επιβάτες με ανταπόκριση για αλλού , ταξίδεψαν χωρίς βαλίτσες . Φτάσαμε στο Πειραιά και είδαμε τα πράγμα μας στο πλοίο χωρίς φορτωτική μαζεμένα σε μία γωνία και το μόνο που έκανε η εταιρεία να στείλει κάποιον υπάλληλο να καταγράψει τις αποσκευές» δήλωσε στο cyclades24.gr μια επιβάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί επιβάτες θα διαπραγματευθούν την αποζημίωσή τους για τη διπλή αυτή ταλαιπωρία που υπέστησαν μέσα σε λίγες ώρες και για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισε η εταιρεία, ενώ περιμένουν τους υπευθύνους να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα