Χαλκιδική: Ικανοποιητικός ο απολογισμός του πανηγυριού του Αγίου Μάμαντος

Την ικανοποίησή του για το πανηγύρι του Αγίου Μάμαντος που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα στη Χαλκιδική δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΟΚΑΜ, Χρήστος Γκούτζιος. Ο κ. Γκούτζιος δήλωσε ικανοποιημένος τόσο για τον αριθμό των εκθετών που ξεπέρασαν τους 600 όσο και για την επισκεψιμότητα, αλλά και για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.

«Παρ’ όλη την οικονομική κρίση που διανύουμε, είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι για τους εκθέτες, που κάλυψαν το 98% του διαθέσιμου χώρου, αλλά και τους επισκέπτες, ιδίως το Σάββατο, ανήμερα της γιορτή του Αγίου, που κορυφώθηκε

το πανηγύρι», δήλωσε ο κ. Γκούτζιος, στο Halkidikifocus, κάνοντας τον φετινό απολογισμό της εμποροπανήγυρης του Αγίου Μάμαντος, που ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΠΟΚΑΜ, με εξαίρεση την πρώτη μέρα που έβρεχε, όλες τις υπόλοιπες η επισκεψιμότητα κύλησε ομαλά, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο , παραμονή και ανήμερα της γιορτής «χτύπησε κόκκινο». Παράλληλα ο κ. Γκούτζιος επεσήμανε ότι κάποιες φορές δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα κυρίως μέσα στο χωριό του Αγίου Μάμαντος, καθώς ο όγκος των οχημάτων ήταν πολύ μεγάλος και ο δρόμος στενός, σημειώνοντας ότι στη συνέχεια εξομαλύνονταν η κατάσταση, με τη λειτουργία 4 εισόδων για το πάρκινγκ.Όσον αφορά τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα της ΕΠΟΚΑΜ κατά τη διάρκεια του πανηγυριού, ο κ. Γκούζιος τόνισε ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική με κορύφωση τη συναυλία της Μαριώς με τον Λάμπρο Καρελά, το Σάββατο, όπου ο χώρος γέμισε ασφυκτικά και το κοινό διασκέδασε με τη μεγάλη ρεμπέτισσα.

Να σημειώσουμε ότι στη σειρά εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από την ΕΠΟΚΑΜ πήραν μέρος οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αγίου Μάμαντος, Χαριλάου, Καλλικράτειας, ενώ την τελευταία ημέρα πήρε μέρος και το Μουσικοχορευτικό συγκρότημα Αγίου Μάμαντος Ξυλιάτου Κύπρου. Παράλληλα, το πρωί της Κυριακής έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Στέργιου Βαγγλή, «Λαϊκά παραμύθια της Χαλκιδικής και το βράδυ της ίδιας μέρας διοργανώθηκε χορωδιακή συνάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα