Χάλασε οριστικά η μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν- Παίζει στο Άρης-Ολυμπιακός

Η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν χάλασε οριστικά και ο παίκτης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί με τον Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι δεν απάντησε στο τελεσίγραφο της ΠΑΕ Άρης, ούτε τήρησε επίσης την προφορική συμφωνία της με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή κι έτσι η μεταγραφή

του "ναυάγησε".

Η ομάδα από τα Εμιράτα άλλαξε αρκετούς από τους όρους της συμφωνίας τόσο με την ΠΑΕ Άρης όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, με συνέπεια να μην ολοκληρωθεί το deal.

Η αρχική συμφωνία με τους «κίτρινους» προέβλεπε την εφάπαξ καταβολή των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ με την υπογραφή του συμφωνητικού μεταγραφής του παίκτη. Όταν όμως έφτασε η ώρα των υπογραφών, η Αλ Αΐν δεν έδινε περισσότερα από 700-750 χιλιάδες ευρώ.

Επίσης, η βασική διαφωνία με τον Φέτφα είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Αλ Αΐν του ζήτησε να υπογράψει ότι η ίδια δεν θα έφερε την παραμικρή ευθύνη στο ενδεχόμενο επιβολής επιπλέον φορολογίας του συμβολαίου. Δεδομένου της ύπαρξης του σεναρίου αύξησης της φορολογίας, ο έμπειρος επιθετικός αρνήθηκε να υπογράψει το συμβόλαιο λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη κι άλλες διαφορές (σε σχέση με την αρχική συμφωνία) τόσο στον τρόπο καταβολής των χρημάτων όσο και σε άλλους όρους του συμβολαίου.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη εντός των επόμενων ωρών, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα (8/7, 19:15) με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 19 του μήνα, καθώς μία μέρα νωρίτερα παντρεύεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα