Χακόμπο: Μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, καλύτερος τερματοφύλακας ο Γλύκος

Την άποψη ότι φέτος είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος, εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Σανθ Χακόμπο .

Ο Ισπανός πρώην γκολκίπερ του Δικεφάλου μίλησε, επίσης, για τις αναμνήσεις του από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, τους λόγους για τους οποίους δεν έκανε καριέρα στην ομάδα και χαρακτήρισε τον Παναγιώτη Γλύκο ως τον καλύτερο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για το τι κάνει αυτήν τη στιγμή: «Σταμάτησα το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών στην πλάτη. Αυτή τη στιγμή εκπαιδεύω τερματοφύλακες σε μια σχολή που βρίσκομαι και προετοιμάζομαι για να πάρω το δίπλωμα προπονητή».

Για τους λόγους που δεν κατάφερε να κάνει μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ: «Δεν κατάφερα πολλά γιατί είχα και πολλά προβλήματα τραυματισμού. Παρ’ όλο που πέρασαν χρόνια έχω πολλές καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ».

Για τις αιτίες που δεν κατάφεραν να καθιερωθούν και πολλοί άλλοι τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ: «Στη δική μου περίπτωση είχα το πρόβλημα τραυματισμού. Όσον αφορά τους άλλους, πρέπει να επισημάνουμε ότι η θέση του τερματοφύλακα είναι θέση με μεγάλη πίεση και θέλει χαρακτήρα. Πέρασαν πολλοί καλοί τερματοφύλακες από τον ΠΑΟΚ. Ίσως έλλειπε ο χαρακτήρας από αυτούς, οι αντοχές. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει μεγάλη πίεση και από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο καλύτερος για μένα είναι ο Γλύκος, ο οποίος κι αυτός αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού».

Για τους λόγους που γίνονταν συνεχώς μεταγραφές τερματοφυλάκων, ενώ υπάρχει ο Γλύκος: «Από τότε που ήταν ο Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ συζητούσαν να δημιουργηθεί ένα παράρτημα με τερματοφύλακες, ώστε να ξεκινούν οι τερματοφύλακες από μικρή ηλικία και καταλήγουν στην α’ ομάδα, κάτι που δεν έγινε. Αυτό πιστεύω θα ήταν το καλύτερο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα: «Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει πρωταθλητής γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο καλός όπως τις προηγούμενες χρονιές. Αν συνεχίσει το πρωτάθλημα όπως τώρα, μπορεί να το κατακτήσει».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αξίζουν τα καλύτερα. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί που έχω συναντήσει εδώ και πολλά χρόνια. Εύχομαι να δουν όλα όσα σκέφτονται για την ομάδα και η ομάδα να τα καταφέρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα