Μπουτάρης: Καταφέραμε να συμμαζέψουμε τα οικονομικά ενός δήμου στον οποίο σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες υπεξαιρέσεις στην T.A.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, μίλησε για τον απολογισμό, ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης της ταμειακής διαχείρισης του δήμου Θεσσαλονίκης για το οικονομικό έτος 2016, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

"Με επιμονή & μεγάλη προσπάθεια μέσα σε λίγα χρόνια καταφέραμε να συμμαζέψουμε τα οικονομικά ενός δήμου στον οποίο σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες υπεξαιρέσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πλέον ο Δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτει οικονομική ενημερότητα, αποθεματικό στα ταμεία του για να γίνουν έργα, ενώ η μέση διάρκεια αποπληρωμής των υποχρεώσεων μας είναι από 210 μέρες το 2010 μόλις 27.

Αυτά είναι αποτελέσματα σκληρής δουλειάς της διοίκησης, της Πρωτοβουλίας και των υπηρεσιών μας και είμαστε περήφανοι!", τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με ανάρτηση του στο twitter.

Να σημειωθεί πως ο κ. Μπουτάρης απουσίαζε χθες από την ειδική συνεδρίαση για το θέμα με αποτέλεσμα να δεχθεί τα "πυρά" της αντιπολίτευσης για την επιλογή του αυτή.

O απολογισμός, ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης της ταμειακής διαχείρισης του δήμου Θεσσαλονίκης για το οικονομικό έτος 2016, εγκρίθηκαν χθες κατά πλειοψηφία.

To θέμα ψηφίστηκε από τους δημοτικούς συμβούλους της "Πρωτοβουλίας" εκτός από τους Κωνσταντίνο Ζέρβα και Ανδρέα Κουράκη οι οποίοι ψήφισαν λευκό. Κατά ψήφισαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης εκτός από την "Λαϊκή Συσπείρωση" που ψήφισε λευκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα