Μπίλλιας: Προσβολή για τη Θεσσαλονίκη η επιλογή Παππά για τη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ

Την αντίθεσή του με την επιλογή του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ, που ανακοίνωσε νωρίτερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Πάρις Μπίλλιας.

«Η τοποθέτηση στη θέση του προέδρου ενός κομματικού στελέχους από την Αθήνα μόνο οργή και θλίψη προκαλεί. Είναι προσβολή

προς την πόλη και τους κατοίκους της» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ:

«Το νεό ΔΣ του ΟΑΣΘ θα πρέπει να διαχειριστεί πολλά και σημαντικά προβλήματα, με πρώτο την πληρωμή των εργαζομένων και δεύτερο την επισκευή, συντήρηση και ανανέωση του στόλου των λεωφορείων. Για την επίλυση των προβλημάτων απαιτείται ένα Διοικητικό Συμβούλιο με , επιστημονική γνώση, τεχνοκρατική αντίληψη και εμπειρία. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου που ανακοινώθηκε σήμερα. Η δε τοποθέτηση στη θέση του προέδρου ενός κομματικού στελέχους από την Αθήνα μόνο οργή και θλίψη προκαλεί . Είναι προσβολή προς την πόλη και τους κατοίκους της».

Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Μπίλλιας ορίστηκε μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα