Άρης: Υποτροπή υπέστη ο Αθηναίου

Ο Γιάννης Αθηναίου αποφάσισε να αγωνιστεί στο χθεσινό, πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Άρη στα Τρίκαλα, παρότι υπήρχε ο κίνδυνος υποτροπής. Τελικά, ο έμπειρος γκαρντ υπέστη υποτροπή στη γάμπα του αριστερού του ποδιού και έτσι θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας διεθνής θα υποβληθεί αύριο (16/4) σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Σύμφωνα με την πρώτη ιατρική εκτίμηση,

είναι δεδομένο ότι ο παίκτης έχει υποστεί υποτροπή. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα διευκρινιστεί το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της Basket League για περίπου 20 ημέρες, πράγμα που σημαίνει πως ο Αθηναίου λογικά θα προλάβει τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο στο Nick Galis Hall.

Σε ότι αφορά τον Γκάρι Μπελ, ο Αμερικανός επίσης ένιωσε ενόχληση στον δικέφαλο (σ. σ. στο σημείο όπου υπέστη θλάση), θα υποβληθεί σε εξετάσεις αλλά η δική του περίπτωση δεν εμπνέει ανησυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα