"Άραβας" και επίσημα ο Μπέργκ: Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι τα λεφτά δεν έπαιξαν ρόλο

Παίκτης της Αλ Αΐν με κάθε επισημότητα είναι ο Μάρκους Μπεργκ, με την ομάδα απ' τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι διοικούντες την Αλ Αΐν ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τρίτης (27/06) για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το "deal" έκλεισε στα 3.300.000 ευρώ. Απ' το προαναφερθέν ποσό, οι "πράσινοι" θα καρπωθούν περίπου 2.500.000 ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα θα

καταλήξουν στα ταμεία του Αμβούργου που είχε ποσοστό μεταπώλησης.

"Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι τα λεφτά δεν έπαιξαν ρόλο"

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για την Αλ Αϊν, ευχόμενος το «τριφύλλι» να βρει τον δρόμο του, μίλησε ο Σουηδός φορ.

Πόσο μεγάλο είναι το ποσό της μεταγραφής;

«Θα έλεγα ψέματα, αν έλεγα ότι τα λεφτά δεν έπαιξαν ρόλο. Εκτός από το αθλητικό και το οικογενειακό κομμάτι, βοήθησαν για να γίνει μία καλή επιλογή. Τα χρήματα γίνονται όλο και πιο σημαντικά, όσο μεγαλώνεις. Το να έχω την ευκαιρία στα 31 μου να φύγω από το ελληνικό πρωτάθλημα σε μία μεγάλη ομάδα στην Ασία με καλά χρήματα με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Τα λεφτά είναι μία ασφάλεια για μένα και την οικογένεια μου».

Σε ερώτηση για το εάν τον εξασφαλίζουν τα χρήματα αυτά απάντη: «Βοηθούν για τη σύνταξη! Αυτοί που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν είμαι κάποιος που ζει φανταχτερά. Όταν επιστρέφω σπίτι, θέλω να έχω ένα όμορφο σπίτι και να είμαι σε θέση να αγοράσω ένα καλό οικογενειακό αυτοκίνητο. Τότε είμαι ικανοποιημένος. Τα υπόλοιπα ας τα έχουν τα παιδιά μου σε μερικά χρόνια. Τα λεφτά και οι μισθοί εδώ δεν σε εξασφαλίζουν για πάντα. Αλλά τα λεφτά διευκολύνουν τη ζωή. Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι να πω».

Keywords
Τυχαία Θέματα