Αποστόλης Τότσικας: Τα παιδιά σου δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί στην σειρά Παρθένα Ζωή και μας συστήνει τον ήρωα που υποδύεται.

«Ο Αρης είναι ένα παιδί που έχει ανέβει στα επίπεδα της κοινωνίας με το σπαθί του. Έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, είναι αυτοδημιούργητος και καλό παιδί. Βρίσκεται αρραβωνιασμένος με μια κοπέλα αντίθετου χαρακτήρα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν μπορεί να κάνει παιδιά αλλά θέλει διακαώς. Ο πεθερός του είναι αυτός που έχει επενδύσει στην εταιρία του, αλλά τον προσεγγίζουν

κάποιοι Ρώσοι και ζητούν να τους την πουλήσει, γεγονός που ο Αρης δεν θέλει ούτε να σκεφτεί» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Η συμπρωταγωνίστρια σας, Σοφίνα Λαζαράκη, είναι ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο. Πώς είναι;

«Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και έχει πολύ ταλέντο. Είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι.. Έχει αέρα και πολύ χιούμορ, που για μενα είναι το Α και το Ω σε μια συνεργασία. Όταν περνάς δέκα ώρες με έναν άνθρωπο, είναι απαραίτητο να ταιριάζετε και εδώ ξεκινάμε με τον καλύτερο τρόπο».

-Τόσες ώρες έχετε καθημερινά γύρισμα;

«Ναι, αλλά σε σχέση με προηγούμενα που ήταν πολλές παραπάνω αυτό τώρα δεν είναι τίποτα...».

-Πώς χωράνε όλα; Παιδιά, σύζυγος, οικογένεια;

«Χωράνε! Μη με ρωτάτε πώς. δεν ξέρω, αλλά χωράνε με ένα μαγικό τρόπο... Ειδικά τώρα που είμαι σπίτι μου, είμαι εδώ για όλα αυτά. Παίζει τεράστιο ρόλο ψυχολογικά το ότι δουλεύω στην Ελλάδα!»

ΑΝΤ1 επενδύει πολλά σε αυτή τη σειρά φέτος και σε εσάς που υποδέχεται—διθυραμβικά...

«Εγώ αισθάνομαι ότι γύρισα σπίτι μου. Δουλεύω με γνώριμους ανθρώπους, με φίλους, με εξαιρετικούς επαγγελματίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι στον ΑΝΤ1, γιατί με στηρίζει και με πιστεύει. Το εκτιμώ αφάνταστα και είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με το κανάλι».

-Γιατί πιστεύετε ότι πρέπει να σας δουν οι τηλεθεατές;

«Είναι πολύ ωραία δουλειά και τα έχει όλα καταπιάνεται με το θέμα της οικογένειας, με το ήθος, τις αξίες, για το πώς η ζωή δεν είναι δεδομένη και μπορεί να ανατραπεί την κάθε στιγμή. Κι όλα αυτά με χιούμορ και συγκίνηση».

-Πώς είναι να είσαι μπαμπάς;

«Ειλικρινά είναι ο καλύτερος ρόλος του κόσμου... Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας και όταν αποκτάς οικογένεια και παιδιά ωριμάζεις και σκέφτεσαι αλλιώς. Θεωρώ ότι τα παιδιά σου δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Σου δίνεται δηλαδή η δυνατότητα να ξαναζήσεις μέσα από τα παιδιά σου, αλλά χωρίς να θεωρείς ότι αυτά είναι η προέκταση σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα