Αποκριάτικο πάρτι για παιδιά από την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης

Αποκριάτικη εκδήλωση διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης για μικρά παιδιά και brunch για όλη την οικογένεια την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 15:00 στο ξενοδοχείο PORTO PALACE, στην 26η Οκτωβρίου 65 (αίθουσα Grand Pietra).

«Ένας γκαφατζής επιστήμονας και ένας μαθητευόμενος μάγος θα συναγωνιστούν για τα πιο πετυχημένα μαγικά κόλπα και πειράματα και φυσικά θα χρειαστούν τη βοήθειά του κοινού. Θα περιπλανηθείτε στο μαγεμένο δάσος για να γνωρίσετε από κοντά το δένδρο που μιλάει... και θα χορέψετε στους

ρυθμούς του ξεβιδωμένου DJ! Η πασαρέλα για το "your costume rocks" έχει στηθεί και πλούσια δώρα περιμένουν τους νικητές. Πολύχρωμες κονκάρδες και άλλες χειροτεχνίες θα φτιαχτούν με μαγικό τρόπο για να τις πάρετε μαζί σας και να θυμάστε αυτήν την τέλεια ημέρα. Μπορείτε να φέρετε και τους γονείς σας. Θα είναι τόσο απορροφημένοι να απολαύσουν το διάσημο brunch του PortoPalace, που θα ξεχάσετε ότι τους φέρατε μαζί σας!

Αυτές και πολλές ακόμη εκπλήξεις σας περιμένουν στο αποκριάτικο πάρτι με brunch, της ΕΛΕΠΑΠ, γιατί οι απόκριες είναι για ξεφάντωμα!

Τιμή πρόσκλησης:

ενήλικες €20

παιδιά €10

παιδιά 0-3 χρονών ΔΩΡΕΑΝ

τρίτο παιδί της οικογένειας ΔΩΡΕΑΝ

Δωρεάν χρήση του parking του ξενοδοχείου

Προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας από την ΕΛΕΠΑΠ/τ. 2310318218

Keywords
Τυχαία Θέματα