Από τριάρα σε τριάρα ο ΠΑΟΚ, "καθάρισε" άνετα τον Πανιώνιο

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 3-0 τον Πανιώνιο μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους του στην Τούμπα για την 17η αγωνιστική της Super League, διατηρώντας τη διαφορά των +8 βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό που νωρίτερα νίκησε τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Εκπτώσεις έως -70% στα PAOK

FC Official Stores! Προλαβαίνεις;

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε το αήττητο σερί του φτάνοντας τις 15 νίκες σε 16 ματς πρωταθλήματος και οδηγεί ασταμάτητος την κούρσα με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Λουτσέσκου ουσιαστικά τελείωσε το σημερινό παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με δύο υπέροχα γκολ από Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια, ενώ ο Πανιώνιος έπαιξε με 10 παίκτες από το 40΄ εξαιτίας αποβολής του Μακρύλλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο μέρος διαχειρίστηκε το προβάδισμα χωρίς προβλήματα και σκόραρε άλλο ένα γκολ φτάνοντας στην δεύτερη συνεχόμενη τριάρα μετά το 0-3 στην Τρίπολη.

Ο "μαέστρος" Ντιέγκο Μπίσεσβαρ άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, κάνοντας μία εντυπωσιακή ντρίμπλα και "εκτελώντας" με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής. Έτσι, γιόρτασε με γκολ την ανανέωση του συμβολαίου του με τον σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στο 40΄ ο Μακρύλλος είδε την κόκκινη κάρτα για δεύτερο σκληρό φάουλ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (45΄+2΄) ο αρχηγός Βιεϊρίνια με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0.

Το τρίτο γκολ το πέτυχε ο Σάκχοφ στο 69΄, κάνοντας άψογο κοντρόλ και σουτ μέσα στην περιοχή, με τον Μανοΐλοβιτς να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Τεράστια η ευθύνη του τερματοφύλακα του Πανιωνίου που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο λόγω προβλήματος του Κότνικ.

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του νεαρού Λύρατζη στο πρωτάθλημα, όταν πέρασε στη θέση του Βιεϊρίνια στο 78΄, με τον Πορτογάλο αρχηγό να αποθεώνεται απο τον κόσμο.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (78’ Λύρατζης), Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα, Σάχοφ, Μαουρίσιο (75’ Καρέλης), Ελ Καντουρί, Λημνιός (67’ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Ακπόμ

Πανιώνιος (Μάντζιος): Κότνικ (46’ Μανοίλοβιτς), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μακρύλλος, Κότσιτς, Σίντι Άλι (76’ Μανθάτης), Κούρντι, Ντουρμισάι (63’ Καμαρά).

Keywords
Τυχαία Θέματα