"Από τα καλύτερα δεκάρια ο Ελ Καντούρι, θα πετύχει στον ΠΑΟΚ"

Τη βεβαιότητα ο Ομάρ Ελ Καντούρι θα πετύχει τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της Έμπολι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ειδικότερα ο Αντρέα Μπούτι μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και σχολίασε τη μεταγραφή του Ομάρ Ελ Καντούρι στον ΠΑΟΚ αλλά και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ελ Καντούρι: «Είναι ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής, ένα από τα καλύτερα δεκάρια που είχαμε στην Ιταλία. Μπορεί να παίξει από κεντρικός μέσος έως και δεύτερος επιθετικός. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχει στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το αν μπορεί να παίξει τον ρόλο του ηγέτη στον ΠΑΟΚ: «Το να εξελιχθεί σε ηγέτη ένας ποδοσφαιριστής εξαρτάται λίγο πολύ και από το σύνολο. Όμως σαν χαρακτήρας είναι πολύ δυναμικός».

Για τη θέση που του ταιριάζει: «Είναι πολύ καλός στο να βγαίνει ως δεύτερος επιθετικός».

Για το αν μπορεί να τον επηρεάσει ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Έστερσουντ: «Από ότι ξέρω υπέγραψε συμβόλαιο για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με το χθεσινό αποτέλεσμα, όμως, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πετύχει στο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα