Αγγελίδου για Μπουτάρη: Έχει τόσα καλά που δύσκολα τα βρίσκεις μαζεμένα σ' ένα άτομο

Την στήριξη της στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη εξέφρασε με ανάρτηση της στο facebook, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου, Άννα Αγγελίδου.

Η κ. Αγγελίδου τόνισε πως είναι υπερήφανη που υποστήριξε την "Πρωτοβουλία" και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας έχει τόσα

καλά που δύσκολα τα βρίσκεις μαζεμένα σ' ένα άτομο.

"Αισθάνομαι υπερήφανη που υποστήριξα την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και αυτόν τον άνθρωπο και συμπορεύτηκα μαζί τους επί 7 ολόκληρα χρονιά. Τέλειος δεν είναι, όπως κανείς μας, άλλα έχει τόσα καλά που δύσκολα τα βρίσκεις μαζεμένα σ' ένα άτομο. Και δεν είναι γλείψιμο. Απλά θλίβομαι και απογοητεύομαι να τον κατηγορούν οργανωμένα ή μη, εξυπηρετώντας σκοπιμότητες. Και μη μου ζητήσετε να απαριθμήσω τα καλά", ανέφερε.

Παράλληλα απαντώντας σε διαδικτυακή της φίλη, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Μπουτάρη σε ΜΜΕ της ΠΓΔΜ, στις οποίες αποκάλεσε τη γειτονική χώρα Μακεδονίας η κ. Αγγελίδου τόνισε:

"Όταν είσαι για τόση ώρα με τόσους ξένους αξιωματούχους και όλοι, χάρη στα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων κυρίως ελληνικών και όχι μόνον κυβερνήσεων, χρησιμοποιούν την λέξη Μακεδονία αντί FYROM, και έχεις χρησιμοποιήσει στον λόγο σου εκατό φορές (λογος που λέγεται) την λέξη FYROM μπορεί να σου ξεφύγει και μια φορά η λέξη Μακεδονία. Λες να χάσουμε το παιχνίδι για αυτό;".

Keywords
Τυχαία Θέματα