Αναβλήθηκε η δίκη του 20χρονου οπαδού - Nέος ξυλοδαρμός έξω από τα δικαστήρια Πειραιά

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη του 20χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό οπαδού, που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ.

Έξω από τα δικαστήρια Πειραιά έδωσαν το «παρών» περίπου 300 οπαδοί του Ολυμπιακού

προς συμπαράσταση του 20χρονου κατηγορουμένου, φωνάζοντας "είμαστε οπαδοί και όχι εγκληματίες, δυο φάπες τις βαφτίσατε κακούργημα, ληστείες".

Σύμφωνα με το sdna.gr, στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά υπήρχε ένα συνεργείο το οποίο έκανε εργασίες στο ασανσέρ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας νεαρός από το συνεργείο βγήκε κάποια στιγμή έξω για να μεταφέρει κάτι στο αυτοκίνητο και κατά λάθος… ακούμπησε κάποιον από τους οπαδούς!

Ο οπαδός τότε γυρίζει και του λέει: «Πιο κει ρε βρωμιάρη».

Ο εργάτης φέρεται να του απάντησε κάτι που εξόργισε τους οπαδούς που βρίσκονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να πέσουν αρκετοί πάνω του, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα, με γροθιές και κλωτσιές/

Αξίζει να αναφερθεί, όπως γράφει το sdna.gr, ότι στο σημείο βρίσκονταν και αστυνομικοί! Σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων των εργατών, τα όργανα της τάξης απλώς… κοιτάγανε, δίχως να παρεμβαίνουν.

Να σημειωθεί ότι το θύμα του ξυλοδαρμού πήγε αργότερα στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα