Αναφορές για iPhone 8 Plus που... διαλύονται εξετάζει η Apple

Αν αποφασίσατε να μην αγοράσετε άμεσα το iPhone 8 Plus, περιμένοντας ίσως να κυκλοφορήσει το iPhone X, κάνατε πολύ καλά. Γιατί; Επειδή φαίνεται ότι κάποια iPhone 8 Plus... ανοίγουν, με την οθόνη τους να πετάγεται μπροστά.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, όμως η Apple ήδη ερευνά το ζήτημα, αφού δεν έχει υπάρξει μόνο

μία, αλλά δύο αναφορές για ανάλογα περιστατικά μέσα σε ελάχιστο χρόνο, από δύο διαφορετικές περιοχές του κόσμου.

Η πρώτη αναφορά έρχεται από την Ταϊβάν, με τη συσκευή να "ανοίγει" ενώ βρισκόταν σε φόρτιση - η οθόνη "πετάχτηκε" προς τα εμπρός. Ο ιδιοκτήτης της ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιούσε τον επίσημο φορτιστή και το καλώδιο φόρτισης που περιείχε η συσκευασία του τηλεφώνου. Το εν λόγω iPhone 8 Plus είχε αγοραστεί μόλις 5 ημέρες πριν από το συμβάν.

Η δεύτερη αναφορά έρχεται από την Ιαπωνία. Εδώ το τηλέφωνο είχε ήδη "ανοίξει" ενώ βρισκόταν στο κουτί του, με τον αγοραστή να το καταλαβαίνει όταν αφαίρεσε τη συσκευασία.

Ας σημειωθεί ότι καμία από τις προβληματικές συσκευές δεν φέρει σημάδια καύσης ή έκρηξης, πράγμα που υποδηλώνει ότι η αιτία της συγκεκριμένης συμπεριφοράς δεν είναι η μπαταρία. Εκτιμάται πάντως ότι το πρόβλημα μάλλον περιορίζεται σε συγκεκριμένες παρτίδες και πιθανότατα οφείλεται σε κάποια λάθη της γραμμής παραγωγής.

πηγή: gr.pcmag.com

Keywords
Τυχαία Θέματα